Αξιολόγηση ΑΕΛ – Αεκ (6η αγωνιστική) [ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ]

ftiari

Αξιολόγηση όσων αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στην Αεκ όπου ηττηθήκαμε με 0-1:

skowron

SKOWRON:

Έκανε μερικά μιρκολαθάκια όμως σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλός με μερικές καλές απoκρούσεις στο ενεργητικό του. Δεν έφερε ευθύνη για το γκολ.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

 

massamba

SAMBOU:

Σίγουρα ανέβασε απόδοση και θυμίζει αρκετά τον περσινό καλό Σαμπού αν και στη φάση του γκολ φαίνετε ότι από αυτόν ξέφυγε ο σκόρερ του τέρματος.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

andrade

ANDRADE:

Αρκετά καλός ο Πορτογάλος στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ βοηθούσε ώστε η ομάδα να ανεβαίνει ψηλά. Αποτελεί ηγετική μορφή στο γήπεδο.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

 

airosa

AIROSA:

Παθιασμένος ο αρχηγός με σταθερά καλή απόδοση αφού τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ήταν θετικός. Αδύνατο του σημείου αποτελούν οι σέντρες όμως με Άεκ είχε καλά χτυπήματα.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

ELEFTHERIOU

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟY:

Επίσης από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές μας φέτος αφού με την Αεκ κάλυψε επάξια τα καθήκοντα του σαν αριστερό μπακ. Είτε αριστερά, είτε δεξιά, είτε στο κέντρο ο Γιώργαρος αποτελεί εγγύηση πλέον.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

 

markosoares

SOARES:

Συνεχίζει να ανεβαίνει η απόδοση του Ανγκολέζου ο οποίος ανέκοψε αρκετές φορές τους αντιπάλους ενώ δεν τα πήγε άσχημα ούτε στο δημιουργικό κομμάτι. Ελπίζουμε να συνεχίσει το ίδιο.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

 

coutadeur

COUTADEUR:

Δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του όσο περνά ο καιρός αφού είχε συμμετοχή σχεδόν σε όλες τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

sema

SEMA:

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην ανάπτυξη είχε σαν αποτέλεσμα να μην τροφοδοτείται αρκετά, στις λίγες περιπτώσεις που πήρε μπάλα ήταν επικίνδυνος ενώ στάθηκε άτυχος στο δοκάρι που βρήκε.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

 

SARDINERO

SARDINERO:

Έκανε κάποιες καλές ενέργειες όμως την περισσότερη ώρα ήταν εξαφανισμένος από το γήπεδο (και πάλι).

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

 

frank

FELTSCHER:

Ίσως ο χειρότερος του παιχνιδιού αφού υπέπεσε σε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

ΒΑΘΜΟΣ:

5/10

 

 

mesca

MESCA:

Περίπου ισχύουν τα ίδια με Σαρδινέρο, δηλαδή ότι είχε κάποιες καλές ενέργειες όμως το περισσότερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν χαμένος. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε φυσικά και η δυσλειτουργική ανάπτυξη της ομάδας μας.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

 

niang

NIANG:

Αγωνίστηκε για κανένα 25λεπτο, ήταν κινητικός και μέσα στις φάσεις χωρίς όμως να δείξει κάτι το ιδιαίτερο ή να σκοράρει. Προσωπικά δεν βιάζομαι να τον κρίνω αφού με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και ο Μπενζεμά να ήταν μπροστά θα δυσκολευόταν να δείξει κάτι.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

 

STAVROU

ΣΤΑΥΡΟΥ:

Αγωνίστηκε για κανένα 15λεπτο χωρίς όμως να προλάβει να δείξει πολλά αφού.

ΒΑΘΜΟΣ:

-/10

 

 

xrixri

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν σιγά σιγά ανεβάζουν απόδοση και τον δικαιώνουν για τις επιλογές του. Εκεί που όμως υπάρχει εμφανές πρόβλημα είναι στο τρόπο ανάπτυξης της ομάδας αφού είναι λες και δεν υπάρχει πλάνο, δηλαδή μακρινές μπαλιές και ο θεός βοηθός. Υπήρξε μια σχετική βελτίωση στα μετόπισθεν και στο πάθος των ποδοσφαιριστών δυο λόγοι που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη γενική βελτίωση της εικόνας.

ΒΑΘΜΟΣ: 6/10

 

 

ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *