Αξιολόγηση Αποέλ – ΑΕΛ [Super cup] (ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ)

ftiari

Ξεκίνημα των φετινών υποχρεώσεων για την ομάδα μας είχαμε την περασμένη Τετάρτη με το Super Cup. Ξεκίνημα για την σεζόν 2015-16 έχουμε σήμερα και για την στήλη μας όπου και φέτος θα συνεχίσουμε τις αξιολογήσεις των παιχνιδιών.

Πάμε λοιπόν στην αξιολόγηση όσων αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Super Cup κόντρα στον Αποέλ:

degra

DEGRA:

Αισθάνθηκα ένα δέος που ξαναείδα τον Ματίας με τα χρώματα της ομάδας μας. Θετικότατος αφού όπου χρειάστηκε δήλωσε παρών.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

massamba

SAMBOU:

Νωχελικός ενώ υπέπεσε και σε αρκετά λάθη ελπίζουμε να ήταν μια κακή παρένθεση στη καλή μέχρι σήμερα παρουσία του με τα χρώματα της ομάδας μας.

ΒΑΘΜΟΣ:

5/10

 

SIELIS

ΣΙΕΛΗΣ:

Ψυχή και πάθος από το Σιέλη που συνεχίζει από εκεί που έμεινε στη περσινή σεζόν δηλαδή τις πολύ καλές εμφανίσεις. Αμυντικά ήταν αλάνθαστος.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

airosa

AIROSA:

Τι κι αν ήταν 1 χρόνο εκτός λόγω τραυματισμού; Ο Αιροσα έδειξε με το Αποέλ ότι ήταν και είναι ο κορυφαίος δεξιός μπακ στη Κύπρο. Παθιασμένος και με πολύ καλή απόδοση σε ολόκληρο το 90λεπτο.

ΒΑΘΜΟΣ:

9/10

 

ROBERT

ROBERT:

Έκανε οτι έπρεπε στα μετόπισθεν, βοηθούσε  μπροστά ενώ είχε και καλά κτυπήματα στα στημένα. Μεταγραφή που όπως φαίνετε δυναμώνει σημαντικά το αριστερό άκρο της άμυνας.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

markosoares

SOARES:

Μπορεί να μην έκανε το σουπερ παιχνίδι ο Σοάρες όμως έδειξε ότι με την παρουσία του δυναμώνει σημαντικά ο χωρος μεταξύ άμυνας-κέντρου αφού οι τοποθετήσεις του και τα μαρκαρίσματα του ήταν αυτό που έλειπε πέρσι.

ΒΑΘΜΟΣ:

6/10

 

 

ELEFTHERIOUΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ:

Εντυπωσίασε πέρσι με τις εμφανίσεις του σαν δεξιός μπακ και με το αποέλ έκανε το ίδιο σαν κόφτης. Συνεχή τρεξίματα και μαρκαρίσματα ενώ βοηθούσε και στην ανάπτυξη.

ΒΑΘΜΟΣ:

8/10

 

OHENE

OHENE:

Μεγάλο το βάρος που πρέπει να σηκώσει ο Οχένε φέτος σαν αντι-Μπεμπέ όμως με το Αποέλ έδειξε ότι μπορεί να το κάνει και με το παραπάνω! Έτρεχε ασταμάτητα, έβγαλε μερικές συστημένες πάσες και γενικά ήταν ο εγκέφαλος του παιχνιδιού της ομάδας μας.

ΒΑΘΜΟΣ:

9/10 MVP

 

SARDINERO

SARDINERO:

Προσωπικά θα ψιλοχαιρόμουν αν έφευγε μετά το τέλος της περσινή σεζόν όμως με το αποέλ ήταν αισθητά βελτιωμένος τόσο στο επιθετικό κομμάτι αλλά και στο αμυντικό αφού έτρεχε και μάρκαρε non-stop. Τέτοιος Σαρδινέρο δεν με χάλά καθόλου.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

mesca

MESCA:

Στη πρώτη του εμφάνιση έδειξε πολύ καλα στοιχεία (γρήγορος με τη μπάλα στα πόδια) στο επιθετικό κομμάτι ενώ και αυτός είχε αρκετά τρεξίματα και έδινε βοήθειες στα μετόπισθεν.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

frank

FELTSCHER:

Έπαιξε στη κορυφή της επίθεση αν και συχνά έβγαινε πλάγια εκεί που είναι η φυσική του θέση. Αρκετά καλός με αποέλ είχε κάποιες καλές ενέργειες φάνηκε να δένει με την ομάδα και πως το κατέχει το άθλημα.

ΒΑΘΜΟΣ:

7/10

 

TAGBAJUMI

TAGBAJUMI:

Έπαιξε για κανένα 25λεπτο και δυστυχώς έδειξε ότι συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι. Επιπόλαιος με αρκετά λάθη στο παιχνίδι του και χωρίς να είναι απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Κάτι ξέρει ο Χρι-Χρι όπως φαίνετε…

ΒΑΘΜΟΣ:

5/10

 

NIKOLAOU

ΝΙΚΟΛΑΟY:

Αγωνίστηκε πολύ λίγο για να αξιολογηθεί.

ΒΑΘΜΟΣ:

-/10

 

 

xrixri

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:

Αν και γρήγορα ακόμη ο Χριστοφόρου επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι έχει μάτι αφού όλοι οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές έδειξαν καλά στοιχεία ενώ ο Οχένε επίσης τον δικαίωσε αφού κάλυψε επάξια το κενό που άφησε ο Μπεμπέ.Δημιούργησε μια ομάδα με ποδοσφαιριστές που τρέχουν συνεχώς και συμμετέχουν τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.  Είναι εμφανές ότι χρειαζόμαστε ακόμη δουλεία στη ομοιογένεια αλλά και στη τακτική όμως το πρώτο δείγμα ήταν θετικό.

ΒΑΘΜΟΣ: 8/10

 

 

ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *