Πορτοκαλένιοι άου – άου εβδομήντα εννιά [Ο Λεμεσιανός]

IMG_1559_FotorΚάθε παιχνίδι με τούτους έχει πλάκα πραγματικά, κάθε φορά μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο.

Οι αποκαλύψεις χθες ήταν πολλές, κυρίως μας έδειξαν πως ενοχλούνται, μας έδειξαν πόσο εύκολα αφήνεις τον τόπο σου στο πέταλο και φυσικά πως κρατάς μια ελληνική σημαία! 

Και εκεί που όλοι κυλούν κανονικά στο ημίχρονο αρχίζουν τα ωραία, με την κάλυψη πάντα της αστυνομίας και του κάγκελου που ήταν στη μέση αρχίζουν εκ πλευράς πορτοκαλένιων οι μαγκιές και τα αού – αού. Η αστυνομία εμφανίζεται και επιβεβαιωνόμαστε και πάλι, εμείς δε είδαμε ποτέ την πλάτη του μμαδίτη. Και ενώ ηρεμούν τα πράγματα κάποιοι λέοντες έχουν την έξυπνη ιδέα να τους πούμε μέσα στο σπίτι τους τον δικό μας ύμνο.

“Σε γνωρίζω απ’ τη φανέλα γαλαζοκίτρινη στολή…” και ξαφνικά πιάνει τους πορτοκαλένιους το ρεύμα. Τόση ώρα άκουε το αποέλ, η Λευκωσία, η μάνα τους η ίδια, συγκίνηση καμία…!!! Τελικά το παιχνίδι είχε πλάκα, όποτε εκάθουνταν όμορφα στη θέση τους, εμείς ξανά τον ύμνο, ξανά ρεύμα οι πορτοκαλένιοι!!! “Είστε παιδιά του Ιωνα” λένε κάποιοι άλλοι λέοντες και εκεί ήταν το τελειωτικό χτύπημα, γελάσαμε με τη ψυχή μας!

Και ενώ το παιχνίδι του ημιχρόνου ολοκληρώθηκε και περιμέναμε πως θα επιστρέψουν στις θέσεις τους, οι γνωστοί πειρατές του water park απαρνιούνται το πέταλό τους για να μείνουν δίπλα μας, μάλλον τους αρέσαμε! Οπαδική νοοτροπία στα καλύτερα της, αφήνεις το πέταλο σου, αφήνεις την θέση σου…για να κάμνεις εξυπνάδες.

IMG_1564_Fotor

IMG_1566_Fotor

Και εκεί που νομίζεις ότι τα είδες όλα ξαφνικά βλέπουμε το πιο γελοίο και πιο συναρπαστικό θέαμα της βραδιάς. Οι πασςςςς Ελληναράδες που ενοχλούνται στο άκουσμα του ύμνου μας, αυτοί που θέλουν απελευθέρωση της Κύπρου και φώναζαν τους Τούρκους να τους δώσουν τη Λεμεσό, μας έδειξαν μια νέα τεχνική για να κρατάς την Ελληνική σημαία.

Η νέα λοιπόν τεχνική, η τεχνική – λάφυρο, είναι η νέα πορτοκαλί τεχνική. Αυτοί ξεκινούν και πάνε στο γήπεδο πρώτα με την Ελληνική σημαία και έπειτα με το κασκόλ της ομάδας τους δεν έμαθαν ακόμα πως να την κρατούν.IMG_1559_FotorΊσως να είμαστε και υπερβολικοί, αλλά τους αξίζουν, το παίζουν Ελληναράδες, οι καλύτεροι πατριώτες και ακόμα δεν έμαθαν τα βασικά…

Παράσταση στο σπίτι σας, ήρθαμε και κάναμε το δικό μας πάρτι, τραγουδήσαμε και φωνάξαμε για την λατρεία μας…και εσείς όπως πάντα ΜΟΥΓΓΑ…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *