Τους έσβησε όποιες ελπίδες διαλύοντας τους μέσα στην έδρα τους

Φτάνοντας σε ένα σημαντικότατο διπλό η γυναικεία καλαθοσφαιρική μας ΑΕΛ έκανε το 2-0 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα και πλέον αγγίζει με το ένα χέρι τον τίτλο.

Η ομάδα μας επικράτησε με 59-64 επί της αντιπάλου της διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στη φετινή χρονία. Όπως και στο πρώτο αγώνα η ομάδα μας διατηρούσε σημαντικό προβάδισμα καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με αποτέλεσμα στα τελευταία στάδια του αγώνα να κατεβάσει ταχύτητες και ο αντίπαλος να μειώσει το σκορ αρκετά.

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού υπήρξε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ της προπονήτριας μας, Κάλιας Παπαδοπούλου και μερίδας οπαδών του απόλλωνα και στη συνέχεια, σαν γνωστοί κάφροι που είναι άλλωστε, ξεκίνησαν το ρίξιμο αντικειμένων και κροτίδων ενώ κάποιοι μπήκαν και στον αγωνιστικό χώρο με πρόθεση να κτυπήσουν γυναίκες! Αφού αποχώρησαν όλοι οι φιλάθλοι από το γήπεδο το παιχνίδι ολοκληρώθηκε κανονικά.

Την ερχόμενη Κυριακή (5/4) στις 18:30 είναι προγραμματισμένος ο επόμενος αγώνας όπου η νίκη ισούται με τίτλο και το ΔΕΚΑΤΟ συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *