Νίκη ψυχολογίας (ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ)

Χωνέψετε το!

Στο παιχνίδι με την Αεκ η ομάδα στάθηκε σχετικά καλά στο πρώτο μέρος, ειδικά σε μερικά στάδια του παιχνιδιού που υπήρχε καλή κυκλοφορία της μπάλας όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λες και δεν υπήρχαμε στο γήπεδο.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η Αεκ είναι μια από τις ομάδες οι οποίες ενισχύθηκαν το καλοκαίρι και δημιούργησαν ένα αρκετά δεμένο σύνολο (σε αντίθεση με εμας) και το γεγονός ότι αντέξαμε και στο τέλος χτυπήσαμε παίρνωντας τους πολύτιμους 3 βαθμούς είναι  κάτι επίσης ενθαρρυντικό.

Ελπίζουμε να συνεχιστεί το χτίσιμο μιας νέας, ισχυρής ΑΕΛ αφού σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές φέτος υπάρχουν ομάδες πιο δεμένες και πιο πλήρεις από τη δική μας. (πχ Αεκ)

Το μέλλον θα δείξει…

 

jose fkiarinho

Πάμε στην αξιολόγηση όσων αγωνιστήκαν από το Χοσέ Φκιαρίνιο:

ROMEROΠούλπο Ρομέρο:

Η χειρότερη του ίσως εμφάνιση από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα μας αφού σε πολλές φάσεις δεν ήταν σταθερός ενώ υπέπεσε σε ένα τραγικό λάθος που ευτυχώς δεν στοίχισε.

Βαθμός: 5/10

 

 

 

 

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

Μεντί:

Εκ των κορυφαίων αφού ήταν πολύ καλός τόσο αμυντικά (πολύ καλά μαρκαρίσματα) όσο και επιθετικά (είχε πολύ καλά ανεβάσματα). Θεωρώ ότι βρήκαμε άξιο αντικαταστάτη του Αιρόσα ενώ παρόλο που είναι 33 χρονών δείχνει να έχει αντοχές.

Βαθμός: 8/10

 

 

 

EDMARΕντμάρ:

Δεν έπιασε ψηλά στάνταρτ απόδοσης όμως δεν ήταν κακός  αφού αμυντικά δεν υπέπεσε σε κάποιο λάθος χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα από την πλευρά του. Βοήθησε όπως πάντα και στην ανάπτυξη.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

massamba

Σαμπού:

Πρόκειται για πολύ καλό αμυντικό που διαθέτει και τεχνική. Ακόμη μια καλή εμφάνιση με την Αεκ.. Αν και  η Αεκ πίεζε εντούτοις δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές φάσεις κάτι που πιστώνετε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Βαθμός: 8/10

 

 

 

 

SIELIS

Σιέλης:

Παρόλη την πίεση που εξάσκησε η Αεκ ειδικά στο δεύτερο μέρος ο Σιέλης στάθηκε πολύ καλά πραγματοποιώντας ακόμη μια καλή εμφάνιση. Όπως είπα ξανά, τα φυσικά προσόντα τα έχει και με δουλειά μπορεί να γίνει εντεκαδάτος κεντρικός αμυντικός.

Βαθμός: 8/10

 

 

 

 

NIKOLAOU

Νικολάου:

Στο πρώτο μέρος δεν ήταν κακός αφού έτρεξε αρκετά ενώ συμμετείχε και στο επιθετικό κομμάτι έχωντας ένα καλό σουτ και μια ασσίστ στο ενεργητικό του. Στο δεύτερο μέρος χάθηκε με αποτέλεσμα να χαθεί ολοκληρωτικά το κέντρο και η Αεκ να κάνει ότι θέλει.

Βαθμός: 6/10

 

 

 

 

sachetti

Σακέτι:

Δεν έπιασε απόδοση προηγούμενων παιχνιδιών ενώ χάθηκε και αυτός στο Β μέρος με αποτέλεσμα η Αεκ να έχει τον πλήρη έλεγχο.

Βαθμός: 6/10

 

 

 

 

BEBE

Μπεμπέ:

Στα διαστήματα του πρώτου ημιχρόνου που η ομάδα μας έπαιξε καλά ο Μπεμπέ ήταν επίσης πολύ καλός αφού κουβαλούσε μπάλα ενώ συνδυαζόταν όμορφα με τους συμπαίχτες του. Στο δεύτερο μέρος χάθηκε από το γήπεδο με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Βαθμός: 6/10

 

 

 

 

SARDINERO

Σαρδινέρο:

Πέραν του γκολ, φάνηκε ότι σιγά σιγά μπαίνει στο πετσί της ομάδας. Στα υπερ το γκολ που σκόραρε και κάποιοι καλοί συνδυασμοί στο πρώτο μέρος όμως αναμένουμε περισσότερα αφού και πάλι σε γενικές γραμμές κινήθηκε στην μετριότητα.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

CARLITOS-NEW

Καλό:

Δείχνει σε κάθε παιχνίδι ότι είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και με αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Στο πρώτο μέρος ήταν καλός ενώ στο δεύτερο τον παρέσυρε η γενική κακή εικόνα της ομάδας μας.

Βαθμός: 7/10

 

 

 

 

TAGBAJUMI

Ταγκμπατζουμί:

Μέτριος στο πρώτο μέρος όπου η ομάδα μας κράτησε μπάλα ενώ 1-2 φάσεις δεν κατάφερε να τις τελειώσει. Στο δεύτερο μέρος χάθηκε από το παιχνίδι χωρίς όμως να φέρει ιδιαίτερη ευθύνη για αυτό.

Βαθμός: 6/10

 

 

 

 

DIALLO

Ντιαλό:

Μπήκε στο 62′ στη θέση του Μπεμπέ με σκοπό να βοηθήσει στα μετόπισθεν αφού η Αεκ μας είχε κλείσει στο μισό γήπεδο. Αμυντικά βοήθησε μέχρι ενός βαθμού ενώ κατάφερε σε μερικές περιπτώσεις να βγάλει την ομάδα μπροστά όπου μια εξ αυτών έφερε και το γκολ.

Βαθμός: 8/10

 

 

 

 

STAVROU

Σταύρου:

Δεν αγωνίστηκε για πολύ αφού μπήκε στο 81΄ όμως και πάλι το πάθος του και τα ασταμάτητα τρεξίματα του έδωσαν πολύτιμες βοήθειες στα μετόπισθεν.

Βαθμός: -/10

 

 

 

 

sema

Σεμά:

Μπήκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και ως εκ τούτου δεν θα αξιολογηθεί.

Βαθμός: -/10

 

 

 

 

 

xristakis 6

Χριστοφόρου:

Παρέταξε θεωρώ μια καλή εντεκάδα που στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο ενώ φάνηκε η δουλειά που γίνεται σε ορισμένα σημεία όπου υπήρχε σωστή ανάπτυξη και όμορφοι συνδυασμοί. Φάνηκε ότι οι προσθήκες του Ιανουαρίου ήταν μελετημένες και ανέβασαν το επίπεδο της ομάδας (Μεντί και Σαμπού). Στο Β μέρος που είδε ότι χάθηκε το κέντρο προχώρησε στην αλλαγή Μπεμπέ με Ντιαλό που μέχρι ενός βαθμού του βγήκε.

Βαθμός: 7/10

 

 

ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *