Eπιστρέφει ο Καρλίτος

Το αεροπλάνο της επιστροφής θα πάρει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Καρλίτος του οποίου η Εθνική του αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Το Πράσινο ακρωτήρι στους 3 αγώνες έφερε ισάριθμες ισοπαλίες, με Τυνισία, Λαική Δημοκρατία του Κόγκο και σήμερα με τη Ζάμπια.  Ο Καρλίτος στον αποψινό αγώνα (26/1) με τη Ζάμπια αγωνίστηκε μέχρι το 79′ και μετά αποχώρησε αφού ο προπονητής του τον αντικατέστησε με επιθετικό.  Μάλιστα ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας μας αντίκρισε και κίτρινη κάρτα.

Για την Ιστορία προκρίθηκαν η Τυνησία με 5 βαθμούς και με 3 η Λαϊκή Δημοκρατία του Κόνγκο.  Το Πράσινο Ακρωτήρι παρόλο που είχε και αυτό 3 βαθμούς αποκλείστηκε αφού σκόραρε μόλις μια φορά και δέχθηκε μόλις ένα γκολ σε αντίθεση με την ομάδα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κόνγκο που σκόραρε δύο γκολ και δέχθηκε δύο.  Έτσι ο Καρλίτος και η παρέα του έχασαν την πρόκριση για ένα γκολ.

Ο ποδοσφαιριστής σύντομα θα βρίσκεται στην διάθεση του Χριστάκη Χριστοφόρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *