Με το ένα πόδι…
στην ομάδα μας ο Μάικ Σέμα. Ο Σουηδός με κογκολέζικη καταγωγή θα υπογράψει οσονούπω το συμβόλαιο συνεργασίας έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και η 4η μεταγραφή ενίσχυσης της ομάδας μας.
Μετά τους Μέντυ, Σαμπού και Σακέττι ο κ. Χριστοφόρου υπολογίζει σοβαρά επάνω στον Σέμα και τον θέλει να βοηθήσει την ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν θα αποκτηθεί για χάρη της μεταγραφής και μόνο.
Ο προπονητής της ομάδας μας απόδειξε πως είναι αρκετά διαβασμένος στο συγκεκριμένο τομέα αφού έδειξε πως ξέρει να επιλέγει ποδοσφαιριστές, αυτό φάνηκε όχι μόνο από τα δείγματα που επέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο οι Σαμπού και Μεντύ αλλά και από ποδοσφαιριστές που έφερε σε παλαιότερες του θητείες.
Μετά την ενίσχυση ας ελπίσουμε να συνεχιστεί η αγωνιστική βελτίωση που είδαμε και η ομάδα να φανεί αντάξια του ονόματος της ικανοποιώντας της προσδοκίες όλων των ΑΕΛιστών.
