Απίστευτες καταγγελίες Χριστάκη Δαμιανού – Eκβιασμοί
Ξεκάθαρο και ευθείς ο Χριστάκης Δαμιανού προέβηκε σε καταγγελίες σε ραδιοφωνικό σταθμό σήμερα το πρωί. Είπε πως ορισμένοι προσλαμβάνουν άτομα και εκβιάζουν τους διαιτητές.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι πολύ λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε αθλητικούς χώρους χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, κάποια αιτία. Είναι επικίνδυνο, έχουμε πιάσει πάτο. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Χθες τυχαία δεν θρηνήσαμε θύματα. Η πίεση που εξασκούμε πάνω στους διαιτητές είναι απαράδεκτη. Πρέπει να τονίσω ότι έχει περιπτώσεις που σωματεία παίρνουν άτομο για να εκβιάζει τους διαιτητές. Αν είναι δυνατόν! Πρέπει να τους στηρίξουμε. Περιμένουμε μετά να υπάρχει αθλητισμός, παιδεία και να βγάζουμε πρότυπα για τη νεολαία μας. Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα.
Εάν θέλουμε πραγματικά αν βελτιωθεί ο χώρος του ποδοσφαίρου, πρέπει να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του. Μάθαμε όλοι να δίδουμε το πρόβλημα στο γείτονα ή στον άλλο. Να λύσουμε ο καθένας τα δικά του προβλήματα, να γίνουμε σωστοί άνθρωποι και μετά να ζητήσουμε από τους άλλους. Στην Αγγλία ένα χαρτί να ρίξεις και αμέσως σε βγάζουν έξω, εδώ σε ένα ματς δεν μπορούμε. Πρέπει επιτέλους ο καθένας να πληρώνει γι’ αυτό που κάμνει. Πρέπει να μπει τάξη σε όλους τους τομείς. Μάθαμε να μην πληρώνει κανένας».
