Όμορφα λόγια και πραγματικές ευχές από το φίλο Κ.Β
Λίγα λόγια αλλά πανέμορφα μας απέστειλε ένας πολύ καλός φίλος της ιστοσελίδας μας τα οποία δε θα μπορούσαμε να μη δημοσιεύσουμε. Τέτοιες σκέψεις αλλά και τέτοια μυαλά μπορούν να κάνουν την κοινωνία μας καλύτερη. Ευχαριστούμε το φίλο για το κείμενο του, οι λέξεις συνήθως πάνε κι’ έρχονται αλλά όταν βγαίνουν απ’ την καρδιά σχηματίζουν προτάσεις που αγγίζουν τους Ανθρώπους.
Διαβάστε:
Όταν έχουν αυξηθεί αυτοί που κάνουν ουρές στα συσσίτια, οι άποροι, οι ζητιάνοι, αυτοί που σκύβουν στους τενεκέδες των σκουπιδιών για να πάρουν τα αποφάγια που πετάμε, οι κάθε μορφής (φευγάτοι) που φεύγουν και σωματικά μέσα στην μοναξιά του τρόμου, την σύγχυση.
Πώς μπορούμε σε όλους αυτούς που υποφέρουν να πούμε καλά Χριστούγεννα ή καλή χρονιά όταν οι γιορτές αυτές είναι πιο πολύ γκλαμουριά (με λιγότερη επίδειξη φέτος λόγω οικονομικής κατάστασης) shopping-δώρα-στολίδια-ρεβεγιόν-φαγητά και γλυκά μέχρι σκασμού; Γι’ αυτό καλά νομίζω είναι να λέμε καλές γιορτές.Φέτος με την κρίση είναι νομίζω ευκαιρία να ανακαλύψουν κάποιοι το πραγματικό νόημα των γιορτών:
Την φιλία, την καλή παρέα, τη συντροφικότητα και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο που υποφέρει.
Καλές γιορτές με υγεία και περισσότερη ελπίδα.
Σας εύχομαι, να έχετε μια ζωή με δικαίωμα στα όνειρα και στην ελπίδα, με περισσότερη ανιδιοτελή αγάπη κάτι που όλοι έχουν ανάγκη, με λιγότερο πόνο, μια ζωή με νόημα!
Κ.Β
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να αλλάξουμε τον εαυτό μας και σιγά σιγά το περιβάλλον γύρω μας.
