Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ [31/12/2014]

Περήφανε Λαέ της Α.Ε.Λ

Τα όποια λάθη έγιναν στην ομάδα είναι γνωστά, αλλά από εδώ και πέρα βλέπουμε το μέλλον και μόνο, καθώς υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος . Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα φωτιά και πρέπει άπαντες να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στους κρίσιμους αγώνες που έρχονται ,γιατί τη δεδομένη στιγμή η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της το μεγάλο της όπλο. Εμείς που δεν την εγκαταλείψαμε ούτε στις πιο μαύρες τις στιγμές, εμείς που τρέχαμε να δώσουμε τους κουμπαράδες και τις τελευταίες μας οικονομίες για να τη σώσουμε από τη διάλυση. Εμείς οι ίδιοι καλούμαστε ξανά να μπούμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα και με τη δυναμική παρουσία μας στην κερκίδα να βοηθήσουμε  την Α.Ε.Λ μας να επανέλθει δυναμικά . ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής μέσα στη δική μας πόλη, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στέλνει σε κάθε γωνιά της ΑΕΛοκρατούμενης Λεμεσού το μήνυμα του ξεσηκωμού των απανταχού ΑΕΛΙΣΤΩΝ. Τα σκουλήκια αποθρασύνθηκαν  και έχουμε χρέος απέναντι στην ιστορία της πόλης μας να πατήσουμε τη μούρη τους στο χώμα.

Η ΘΥΡΑ 3 δηλώνει πανέτοιμη και άκρως οργανωμένη για να επικρατήσει στον πόλεμο της εξέδρας για ακόμα μια φορά και καλεί όλο τον κόσμο του Αφεντικού της Λεμεσού να εξαφανίσει τα εισιτήρια.  Την Κυριακή στην Ανατολική θα είμαστε χιλιάδες γιατί είναι η στιγμή να θυμηθούν όλοι οι εχθροί μας, αλλά και κάποιοι νεοσύστατοι, ποια είναι η Α.Ε.Λ και ποιος ο κόσμος που την προστατεύει.

Διαβάστε τη συνέχεια της ανακοίνωσης πατώντας εδώ στηρίζοντας τη προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά του συνδέσμου και στο διαδίκτυο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *