Δηλώσεις Μάριου Σαββίδη [8/12/2014]

Για όσα αφορούν την ομάδα μας μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου Μάριος Σαββίδης σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά όσα είπε πιο κάτω:

”Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε βγάλει το θετικό και η Νέα Σαλαμίνα ήταν πολύ καλύτερη, είχαμε τον τερματοφύλακα Ρομέρο που κράτησε το 0-1.  Στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν καλοί, κλείσαμε τον αντίπαλο και σκοράραμε αλλά δεν κάναμε την ανατροπή.  Είχαμε και ένα πέναλτι που θα μπορούσε να μας δοθεί.  Η διαιτησία του αγώνα ήταν αρκετά κακή στον αγώνα μας αλλά όχι μόνο στην δική μας αναμέτρηση.  Είδαμε την διαιτησία να μη πηγαίνει αυτό το Σαββατοκύριακο καλά.  Δε θα κρύψουμε τα προβλήματα που έχουμε πίσω από τη διαιτησία όμως έγινε συνήθειο να μη μας δίνουν πέναλτι.  Θα δούμε σήμερα αν θα καταγγείλουμε τη διαιτησία του αγώνα.  Η ομάδα χρειάζεται χρόνο, δεν έχουμε διάρκεια και είναι άξιο απορίας πως είχαμε ένα φανταστικό δεύτερο ημίχρονο ενώ το πρώτο είχαμε πολύ κακή απόδοση”.

Συνεχίζοντας ανέφερε: ” Στον επόμενο αγώνα ο Τακπατζουμί είναι εκτός λόγω τιμωρίας.  Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Καντού ενώ ο Εντμάρ έδειξε κόπωση.  Ο Ιονίτα δέχθηκε μια κλωτσιά και ελπίζουμε να τους έχουμε στον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας.  Σήμερα υπάρχει ρεπό και αρχίζουμε αύριο.  Ο Ελευθερίου έκανε κανονικά προπόνηση την περασμένη εβδομάδα όμως για προληπτικούς λόγους έμεινε έξω.

Όσο αφορά τον Φεγκρούζ δήλωσε … ”Υπολογίζεται από τον προπονητή μας και ήταν στο πάγκο είναι σε θέση να αγωνιστεί.  Πήραμε μια τελική γνωμάτευση από το Λονδίνο.  Είναι μια χαρά η όραση του αλλά πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να γίνει βασικός γιατί ο Ρομέρο τα πάει περίφημα”.

Για Σακέτι και Αιρόσα ανέφερε πως ο πρώτος θα περάσει αύριο από εργομετρικά ενώ για το δεύτερο θα γίνει σήμερα ιατρικό συμβούλιο με τον προπονητή για να διαφανεί η κατάσταση του.  Ενώ όσο αφορά την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο είπε πως είναι λίγο πρόωρο.  Ο Προγραμματισμός γίνεται και όταν υπάρξει κάτι θα ανακοινωθεί.

Για το ότι τελείωσαν οι ποινές της ομάδας ανέφερε: Οι τιμωρίες ήταν εξοντωτικές, φάγαμε ένα ολόκληρο γύρο και βάλε.  Τελειώσαμε και ευχόμαστε να μη γίνει κάτι τέτοιο ξανά.  Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και θέλουμε στον κόσμο μας κοντά μας γιατί η απουσία του μας έχει στοίχισε.  Η απουσία του κόσμου μας έφερε μια ζημιά στην ομάδα γύρω στο μισό εκατομμύριο ευρώ”.

Τέλος, για τον επόμενο αγώνα με τον Εθνικό είπε πως θα είναι δύσκολος ο αγώνας, εμείς θα παίζουμε πάντα για τη νίκη και θα ευχόμαστε να παρουσιαστούμε δυνατοί γιατί χρειαζόμαστε βαθμούς. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *