Δηλώσεις Μάριου Σαββίδη [1/12/14]

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Μάριος Σαββίδης. Ο κύριος Σαββίδης σχολίασε τη νίκη της ομάδας μας και μεταξύ άλλων το χθεσινό συμβάν για την ρατσιστική επίθεση απέναντι στον Μίκαελ Ποτέ.

Συγκεκριμένα δήλωσε:Ήταν μια σημαντική νίκη, η σημασία είναι τεράστια. Αυτός είναι ο ορισμός του… μισού-μηδέν. Δεν βγάλαμε πολλές ευκαιρίες αλλά θέλω να πω ότι ο Οθέλλος πρέπει να δίνει σεμινάρια μεσοαμυντικής λειτουργίας, πολύ δύσκολα μπορεί μια ομάδα να κάνει ευκαιρίες απέναντι τους. Αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε με ηρεμία. Είχαμε καλή ανασταλτική λειτουργία, πάθος, αλληλοκάλυψη, είχαμε κατοχή και τώρα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στα τελειώματα. Πρέπει να γίνουμε πιο παραγωγικοί και έχουμε τις δυνατότητες και τον χρόνο να το πετύχουμε.

Είναι σημαντικό που μας κέρασε ο Σταύρου για την γιορτή του αυτό το γκολ, είδαμε και τον Οχένε να επιστρέφει μετά από 183 μέρες. Ο προπονητής θα χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα του και σιγά, σιγά θα βρούμε την ομοιογένεια και την καλή ψυχολογία. Θα βλέπουμε αγώνα με αγώνα.

Σήμερα υπάρχει ρεπό, προέκυψε ένα πρόβλημα με τον Σιέλη, αύριο θα περάσει από μαγνητικό για να δούμε το πρόβλημα. Τώρα βλέπουμε τη Νέα Σαλαμίνα και για να έχει σημασία η νίκη επί του Οθέλλου πρέπει να νικήσουμε τη Νέα Σαλαμίνα. Με τη Νέα Σαλαμίνα θα εκτίσουμε την τελευταία αγωνιστική της ποινής μας, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα μας λείψει και πάλι ο κόσμος ο οποίος με τον Οθέλλο φώναζε μέχρι το 90+4.

Δεν μπορούμε να μην κάνουμε αναφορά στο θέμα με τον Ποτέ. Μπορεί να μην αφορά τη δικιά μου ομάδα. Είναι ένα θέμα το οποίο μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ. Δεν πρέπει να το αφήνουμε να περάσει έτσι. Εμείς θα συμπαρασταθούμε και στον Ποτέ και στον Καρλίτος και στον Μπεμπέ, στον Βινισιούς και στον Καρλάο. Δεν αρμόζουν σε εμάς τους Κύπριους τέτοιες συμπεριφορές. Πιστεύω πρέπει να απομονωθεί αυτό το φαινόμενο. Το έχουμε βιώσει και εμείς στην ΑΕΛ και δεν έχει γίνει τίποτε. Λες και ζούμε σε μια χώρα που είμαστε όλοι ξανθοί, με γαλάζια μάτια.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *