Ο νόμος του Αποέλ και στο φούτσαλ…

Όταν κρινόταν το πρωτάθλημα πέρσι ο κύριος Μασιάς με ευκολία διέκοψε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Αγνοώντας βέβαια τις βεβαιώσεις από πλευράς παραγόντων αλλά και αστυνομίας (όλη η μμαδ βρισκόταν στο γήπεδο) ότι το παιχνίδι μπορεί να συνεχιστεί κανονικά, ο κ.Μασιάς έπαιξε κι αυτός το παιχνίδι του Αποέλ δίνωντας τους εν τέλει το πρωτάθλημα.

Όπως είχαμε γράψει σε διάφορα άρθρα μας τότε, σε παρόμοιες περιπτώσεις που οπαδοί του Αποέλ είχαν τραυματίσει αθλητές ο αγώνας είχε συνεχιστεί κανονικά. (τραυματισμός Γιωργαλλίδη το 2011).

Η βρωμία που λέγεται Αποέλ την οποία ζήσαμε πάμπολλες φορές σε ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα πλέον έχει διεισδύσει και στο άθλημα του φούτσαλ δείχνωντας ακόμη μια φορά το πόσο επιλεχτικά εφαρμόζονται οι νόμοι και οι κανονισμοί.

Σε παιχνίδι λοιπόν για το Κύπελλο του Φούτσαλ το Αποέλ αντιμετώπισε στο Λευκόθεο την ομάδα της Ομόνοιας. Το αποέλ νίκησε και προκρίθηκε όμως δείτε μερικά από τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού:

  • Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω εισόδου φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο
  • Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω φωτιάς στον αγωνιστικό χώρο!!
  • Διακοπή μετά από γκολ της Ομόνοια λόγω ρίψης αντικειμένων – Μπουκάλι χτύπησε αθλητή της Ομόνοιας που σωριάστηκε στο έδαφος και εν τέλει δεν συνέχισε τον αγώνα!!!!
  • Η διακοπή κράτησε για πολύ ώρα, έγιναν ανακοινώσεις ότι αν συνεχιστουν τα επεισόδια οι διαιτητες θα διακόψουν το παιχνίδι ενώ δύναμη της μμαδ μπαίνει στο γήπεδο
  • Διακοπή γιατί έφτυσαν στο διαιτητή όμως αντί να το διακόψουν οι διαιτητές αλλάζουν θέση.

Στο γήπεδο υπήρχαν επίσης διάφοροι σεκιούριτι που με την ανοχή της αστυνομίας προκαλούσαν και αυτοί.

Είτε είναι ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα ή φούτσαλ  αλλά και οπουδήποτε αλλού υπάρχει αποέλ οι κανονισμοί εφαρμόζονται επιλεκτικά. Όχι δηλαδή πως σας λέμε κάτι καινούργιο αφού αυτή η εύνοια ήταν διαχρονική.

Θυμηθείτε το παλαιότερο άρθρο μας: Αποκαλυπτική Έρευνα: Η βρωμιά που λέγεται Αποέλ

 

ΥΓ. Υποτίθεται ότι τα μεγάλα οπαδικά σύνολα του νησιού πολεμούν τον τρομονόμο. Πρώτα οι εκ Λευκωσίας έσπασαν την κοινή απόφαση για αποχή και τώρα ξεκίνησαν και τα καφριλίκια δίνωντας τροφή σε διάφορους βαλτούς-υπέρμαχους του τρομονόμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *