Η μάζα αντιστέκεται στον Τρομονόμο

Η μάζα του κόσμου της ομάδας μας δεν υποκύπτει και συνεχίζει να μάχεται με πράξεις κατά του Τρομονόμου.  Η δίψα και η θέληση να δούμε την ομάδα μας είναι τεράστια αλλά αυτό δε θα γίνει η αιτία να σταματήσουμε να ζούμε ελεύθερες Κυριακές και Σάββατα πάνω στις κερκίδες.

Η δύναμη της συνήθειας δεν πρόκειται να πνίξει το πάθος μας για την ελευθερία, ο τρομονόμος δεν συνηθίζεται και θα είναι καλός μόνο πεσμένος και διαλυμένος.

Άλλες φορές στα εκτός έδρας παιχνίδια με την Αεκ Λάρνακας γινόταν χαμός, μέχρι στιγμής δεν έχουν προπωληθεί περισσότερα από 100 εισιτήρια.

Η μάζα του κόσμου αντιστέκεται και δεν σκύβει μπροστά στα φασιστικά μέτρα του Ιωνά και της παρέας του, η μάζα του κόσμου δεν είναι αλήτες όπως μας δακτυλοδείχνεται, είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που επιζητούμε μονάχα την ελευθερία.

Σε τέτοια γήπεδα φυλακές να πηγαίνεται μόνοι σας. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *