“Θα μπούμε για την έκπληξη”

Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Ιβάιλο Πέτεφ σήμερα αναφορικά με το παιχνίδι της Τετάρτης με Ζενίτ.

Αρχικά ανέφερε:

“Η κλήρωση μας έφερε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, είναι ένας μεγάλος αγώνας για να δείξουμε και εμείς που έχουμε φτάσει σε αυτή το διάστημα. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, να προσπαθήσουμε να πάρουμε όποια ευκαιρία μας δοθεί για ένα καλό αποτέλεσμα και στα δύο παιχνίδια. Ο αντίπαλος είναι μεγάλος, αλλά εμείς θα ψάξουμε τους δικούς μας τρόπους. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε έκπληξη στον αντίπαλο η οποία θα είναι ευχάριστη για εμάς. Στον καιρό που διανύουμε δεν είναι εύκολο, ελπίζω όμως να πετύχουμε τους στόχους μας. Είδαμε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο ότι οι διαφορές μειώθηκαν. Υπολογίζουμε πολύ στον κόσμο μας, αυτοί έχουν αποδείξει αρκετές φορές ότι είναι η δύναμη της ομάδας και ελπίζω να τους δώσουμε χαρά για ένα θετικό αποτέλεσμα” 

Στη συνέχεια έγιναν ερωτήσεις από τα ΜΜΕ

Για το  Κυπριακό πρωτάθλημα: “Έχει πολύ καλές ομάδες στο Κυπριακό πρωτάθλημα, όμως η ΑΕΛ είναι η καλύτερη“.

Αναφορικά με την ΑΕΛ μας : “Η προετοιμασία της ομάδας μας ήταν λίγο παράξενη, δεν είχαμε τους ποδοσφαιριστές όλους από την πρώτη μέρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε παίκτες τους οποίους είχαμε σημειωμένους στο μπλοκάκι μας. Έχουμε ακόμα δύο προπονήσεις, ακόμη δεν αποφάσισα για το πλάνο μου. Είδα αρκετά παιχνίδια της Ζενίτ, έχει αρκετούς παίκτες ποιότητας σε ατομικό επίπεδο. Όλοι κάνουν λάθη, ελπίζω να μην είμαστε εμείς αυτοί. Ξέρω ότι δεν θα είναι πολύ εύκολο”.

Μεταγραφικά: “Το μεταγραφικό παζάρι δεν έχει κλείσει, αν σας πω ότι δεν πάρουμε άλλο δεν θα είναι σωστό, όλα είναι εφικτά.Αν σας πω ότι δεν θα πάρουμε άλλον ένα παίκτη αυτό θα είναι λάθος. Ίσως πάρουμε άλλον έναν επιθετικό… είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Θέλουμε έναν επιθετικό κορυφής”.

Σχετικά με το Αντ. Παπαδόπουλος : “Εμείς πήραμε τα μέτρα μας για τον λόγο ότι θα παίζουμε σε ξένο γήπεδο, αυτό όμως δεν παίζει και τόσο ρόλο. Σημασία έχει πως θα αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές μας”.

Ολοκλήρωσε με αυτό: “Το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η συμπεριφορά των παικτών μου στις προπονήσεις μου δίνει χαρά. Αυτό που λέω και πριν είναι για την ποιότητα των παικτών, είναι πολύ μεγαλύτερη. Το πιο σημαντικό είναι να μπούμε εμείς δυνατά στο παιχνίδι. Σ’ ένα παιχνίδι όλα μπορεί να συμβούν. Να ξέρετε ότι θα είμαστε δυνατοί, ο αγώνας με τη Ζενίτ είναι μεγάλη δοκιμασία για εμάς και όλοι πρέπει να αποδείξουν τι αξίζουν”.

Σχετικά με τα διαρκείας , ο Πλουτής Αβραάμ ανέφερε: “Τα εισιτήρια έχουν μεγάλη ζήτηση, κυρίως τα season tickets, είμαστε κοντά στα 1300 όσα είχαμε και πέρσι. Για το παιχνίδι της Τετάρτης θα είμαστε κοντά για να κάνουμε sold out. Για την Αγία Πετρούπολή δυστυχώς δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση, είναι ελάχιστοι αυτοί που έδειξαν ενδιαφέρον”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *