Πάμε ΞΑΝΑ!! [Κίτρινα μυαλά]

Κάθισα σήμερα μιας και η μεγάλη Τετάρτη πλησιάζει και χάζευα με τις ώρες διάφορα βίντεο και εικόνες από το παιχνίδι του 12 με την Παρτιζάν μέσα στη Λάρνακα. Τα συναισθήματα απερίγραπτα, ανατριχίλα συγκίνηση και πάνω από όλα τεράστια δύναμη! Έβλεπα αυτό το τεράστιο κόσμο που κιτρίνισε το Παπαδόπουλος και το μόνο που σκεφτόμουνα είναι πως όπως προσκύνησαν οι Σέρβοι της θρησκεία μας έτσι θα κάνουν τώρα και οι Ρώσσοι. Θα προσκυνήσουν το μεγαλείο του ΑΕΛΙΣΤΑ!

Τα συναισθήματα τη μέρα εκείνη απίστευτα, το γήπεδο πραγματικό καζάνι! Από την ώρα που είδα τα βίντεο και οι αναμνήσεις ζωντάνεψαν δεν μπορώ να ησυχάσω. Περιμένω πως και πως να ξαναδώ τη Λάρνακα στα κίτρινα, να ξαναδώ το Παπαδόπουλος σαν πραγματικό καζάνι!

Όσο περνά η ώρα απλά το μόνο που λες είναι  τα αφήνω όλα στην άκρη κι απλά υπάρχει μόνο η ΑΕΛ. Είναι η ώρα που λες ότι και να γίνει θα είμαι δίπλα της να καταθέσω ψυχή. Πριν λίγες μέρες η απογοήτευση ήταν τεράστια και ως συνηθισμένος ΑΕΛίστας είπα και εγώ  ‘Άτε κανεί να πνάσουμε.”  και τώρα απλά και πάλι θα τρέξω να αγοράσω το εισιτήριο. Θα ζω και θα αναπνέω για τη Τετάρτη θα ανυπομονώ σαν τρελός να τη δω γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΚΑΜΝΩ ΔΙΧΑ ΤΗΣ!

 

[youtube id=”gPn5TzqsU0k” width=”600″ height=”350″]

Οι μέρες λιγοστεύουν και η Τετάρτη πλησιάζει. Πλησιάζει η ώρα που η ΑΕΛΑΡΑ μας η ζωή μας θα δώσει ένα τεράστιο αγώνα. Τα λιοντάρια μας είναι πανέτοιμα και μας θέλουν δίπλα τους. Εμείς απλά το καθήκον μας!!

Βάρτε τις μπύρες να παγώνουν και εμείς θα έρθουμε ξανά να σας κάνουμε το γήπεδο ΚΑΖΑΝΙ!

ΑΕΛΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *