Δηλώσεις Πλουτή [18/6/2014]

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε ο Π. Αβραάμ αναφερόμενος σε όλα όσα διαδραματίζονται στην ομάδα μας αυτές τις μέρες. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις πιο κάτω:

”Εσπάνα και Μορένο βρίσκονται στην Κύπρο από σήμερα τα ξημερώματα. Είχαν ένα δύσκολο ταξίδι 2 ημερών. Θα μείνουν μαζί μας αυτές τις μέρες και θα περάσουν από τις εργομετρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά θα ενσωματωθούν στην ομάδα. Θεωρούμε ότι είναι παίκτες της ομάδας μας.  Είχαμε ξεκαθαρίσει ότι η ανανέωση της ομάδας μας ήταν δεδομένη ανεξαρτήτως εαν κατακτούσαμε το πρωτάθλημα ή όχι.  Δεν γίνονται αλλαγές επειδή η ομάδα έχασε τον τίτλο για ένα γκολ.  Είχε γίνει μεγάλη προεργασία στον προγραμματισμό εδώ και πολύ καιρό και από τον προπονητή και από τον τεχνικό διευθυντή.  Οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν επιλεγεί εδώ και καιρό.  Ο κύκλος της ομάδας του 2012 έχει κλείσει. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν στην ομάδα και μαζί με τους υπόλοιπους που θα έρθουν θα χτίσουν μαζί την νέα ομάδα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.  Όσο αφορά τους Καντού, Βιτόλο και Ντανιελζίνιο είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.  Έχουμε κλείσει περισσότερους ποδοσφαιριστές απ’ όσους ανακοινώθηκαν.  Δεν τους ανακοινώσαμε για διάφορους λόγους.  Είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ.  Απέμειναν άλλες 1 με 3 κινήσεις για την ολοκλήρωση και ελπίζουμε μέχρι τι Δευτέρα θα βρίσκονται πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές στην προπόνηση αφού θα ανακοινωθούν έως τότε άλλοι 5-6 ποδοσφαιριστές.

Τέλος σχετικά με τους Ποτοκάρ, Οριόλ και Ινταμπντελάι ανέφερε πως βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί τους για τη λύση των συμβολαίων τους αφού δεν είναι στο πλάνο του κ. Πέτεφ ενώ τονίσθηκε πως δε θα πραγματοποιηθεί μεταγραφή χωρίς να αποδεσμευτεί ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση αυτού που είναι εκτός των πλάνων του προπονητή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *