Είμαστε έτοιμοι!!

Σας βαρεθήκαμε κύριοι, σας αηδιάσαμε..

Κανείς σας δε θέλει το τρόπαιο στα χαρτιά αλλά όλοι το θέλετε. Ανακοινώσεις, δηλώσεις, πορείες- όπως αυτές που κάνουν οι 15χρονοι στον εναέριο, κλάψα κλάψα και πάλι κλάψα.
Αρχικά κ. Πετρίδη θα σεβόσουν την όποια απόφαση της δικαστικής μετά τι άλλαξε; Γιατί τόσο κακό για να το πάρεις στα χαρτιά; ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ!! Και μετά τι; Θα πάτε και στον εξώστη; Θα τυπώσεις και το πρωτάθλημα να το μοιράσεις στους κακομαθημένους, βολεμένους φίλους αστυνομικών υπουργών προέδρων κλπ κλπ..
ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ…

Οπαδοί; Προέδροι; Παράγοντες; Αστυνομία; Υπουργοί; Δημοσιογράφοι; ΚΟΠ; Παίχτες; Προπονητής;
Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζετε.. ΒΡOΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΡOΜΑ..
Γελάνε όλοι μαζί σας με τη πολυσυζητημένη πορεία των «αδικημένων». Είναι ντροπή ρε να ζητάς ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στο χαρτί. Μιλήσατε για σεβασμό..
Σεβαστείτε ρε ξεφτίλες τους παίχτες και τους χιλιάδες οπαδούς που αγαπάνε αυτό το πράγμα που λέγεται ποδόσφαιρο. Σεβαστείτε αν μη τι άλλο τους ίδιους τους παίχτες σας.

Βρομισμένοι.. ..

Είμαστε έτοιμοι να κάψουμε ολόκληρη τη πόλη, να γιορτάζουμε για μέρες ολόκληρες να τραγουδάμε να πίνουμε μέχρι να γύρουμε μες το συντριβάνι. Είμαστε έτοιμοι να σας αφήσουμε ξύπνιους για νύχτες πολλές να ανάβουμε τα κάρβουνα κάθε βράδυ μέχρι να έρθει ο μασιάς να το διακόψει. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε στιγμές του 12 να μείνουμε ξύπνιοι μεθυσμένοι μέχρι να έρθει ο σχίζας να μας γιάνει.

Κοπιάστε ΛΕΜΕΣΟ να γλεντήσουμε..

Συμπολίτη που γουστάρεις να το πάρει το κατεστημένο στα χαρτιά..το Σάββατο θα κλαίεις!!

ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ..

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΕΜΕΣΟ

ΑΕΛ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΟΠΠΠΑΑ!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *