‘Εβρεξε τζαι εφκήκαν οι καραόλοι! (Κίτρινος Κάφρος)
1. Οι καράολοι της επαρχίας λεμεσού αλλιώς ρουβίτσες εκεί που ήταν χαμένοι από προσώπου γης και έκλαιγαν την μοίρα τους που θα ξαναζούσαν (υπόφεραν βασικά) στιγμές 2012 ξαφνικά εμφανίστηκαν και πάλι. Μην τρελαίνεστε η γιορτή απλά πήρε αναβολή για εμας το ίδιο κάνει. Αν το πιάμε θα υποφέρετε διπλά.
Επίσης η ομάδα σας είναι εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος εδώ και καιρό και θυμήθηκε να παίξει μπάλα μετά που τελείωσε το παναύρι. Οταν το σίδερο έβραζε ο απόΛλωνας σερνόταν και τώρα ξαφνικά έγινε η καλύτερη ομάδα στη Κύπρο. Πόση πίεση έχουν οι ποδοσφαιριστές μας και πόση του απόλλωνα?
Θα πουν ότι είχαν την Ευρώπη που όντως μπορεί να κούρασε την ομάδα τους ΑΛΛΑ αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι στη πρώτη φάση του πρωταθλήματος ο απόλλωνας ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝ.
Είναι παρόμοιο με το παράδειγμα της ομόνοια πέρσι που έμεινε εκτός στόχων από τον πρώτο γύρο και έπαιζε καλά όταν πλέον η μπάλα δεν έκαιγε. Πρωταθλητές στις καρδίες τους είχαν πει οι φίλοι της ομόνοιας, όπως το έχουν πει και χθες οι απολλωνίστες. Παρηγοριά στον άρρωστο βασικά.
2. Ο ”Λεμεσιανός” δημοσιογράφος Πόλυς κτύπησε ξανά. 2 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος διάλεξε να γράψει ότι υπάρχει θέμα Πέτεφ, ότι Ουον και Πέτεφ τα τσούγκρισαν και λοιπές αερολογίες- κουβέντες του καφενέ.

Όταν γράφεις τέτοιο άρθρο χωρίς να κάνεις αναφορά σε ένα γεγονός ή έστω μια πληροφορία για αυτά που λες που να τους δίνουν κάποια υπόσταση τότε μην απορείς γιατί σε θεωρούμε επικίνδυνο! (τον αποκάλεσε έτσι μπροστά του ο Σοφοκλέους)
Μην απορείς μετά γιατί αντιδρούν οι ΑΕΛίστες και απλά εξήγα γιατί έγραψες ότι έγραψες 2 αγωνιστικές πριν το τέλος και ενώ το πρωτάθλημα πήρε φωτιά. Πολύ απλή απορία γιαυτό λύσε μας την.
3. Ο Δώνης και λοιποί του ποδοσφαιρικού τιμ του αποέλ έκαναν πάλι τα ωραία τους αφού συνεχώς προκαλούσαν τους ποδοσφαιριστές-παράγοντες της ομόνοια, ενώ το ίδιο που μας έκαναν με τις μπάλες που χάνονταν το έκαναν ξανά χθες.
Αυτά και χειρότερα πρέπει να βρουν στο Τσίρειο την τελευταία αγωνιστική!
4. Μετά τα συμβάντα του ΓΣΠ οι μπάτσοι ξεσάλωσαν αφού τώρα προσπαθούν να δείξουν πρόσωπο. Δυστηχώς την πληρώνουν άδικα αρκετά αδέλφια (η γνωστή διαδρομή: ανυπόστατες κατηγορίες, ταλαιπωρία στα δικαστήρια για αρκετό καιρό, λεφτά σε δικηγόρους και τελικα να πέφτει η υπόθεση λόγω ελλειπών μαρτυριών). Για αυτό το λόγο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!
ΥΓ1. Πληροφορίες του Κάφρου: Ο Ουόν είναι όντως τραυματίας και αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια σαν ήταν τραυματισμένος (λόγω ανάγκης ίσως δεν γνωρίζουμε). Τώρα αν υπάρχει πρόβλημα με Πέτεφ δεν το γνωρίζω αλλά και να υπήρχε αυτό προέκυψε σήμερα ή χθες κύριε Πόλυ?
ΥΓ2. Είναι ξεκάθαρο ότι λόγω κόντρας Πόλυ και Διοίκησης απλά δεν τον νοιάζει τον συγκεκριμένο αθλητικογράφο αν δημιουργά προβλήματα στην ομάδα μας. Δηλαδή αν πάρουμε για παράδειγμα τις πολύ καλές του σχέσεις με Διοίκηση του Ρουβά τότε θα δούμε μια πιο προσεχτική αντιμετώπιση.
ΥΓ3. Τυχαίο που τόσοι παράγοντες της ΑΕΛ τα είχαν μαζί του? (δεν μιλάμε μόνο για Σοφοκλέους)
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΕΛ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ!
ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΚΑΦΡΟΣ
