Σκύλος περίμενε για μέρες έξω από το νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη του (video)

Συγκλονιστικό βίντεο επανένωσης σκύλου με τον ιδιοκτήτη του – Ο τετράποδος φίλος του τον περίμενε επί 8 ημέρες έξω από το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εγχείριση. Επί οκτώ ημέρες περίμενε τον ιδιοκτήτη του έξω από το νοσοκομείο! Ο σκύλος, που έκανε τους πάντες να δακρύσουν, απέδειξε πόσο ιερή είναι για κάποιους η φιλία. Ακόμη και αν δεν αφορά ίδια πλάσματα.

Ο σκυλάκος δεν έφυγε από το πάρκινγκ του νοσοκομείου ούτε στιγμή…

Το ιστορικό

Ο Κόστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 31 Μαρτίου με τραύματα στο πρόσωπο. Αρχικά οι γιατροί τον υπέβαλαν σε θεραπεία, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, εξαιτίας μελανώματος.

Ο πιστός του φίλος, που τον ακολούθησε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, έμεινε στο πάρκινγκ περιμένοντας τον άνθρωπό του. Και δεν το κούνησε ρούπι από εκεί, ούτε για φαγητό, ούτε για νερό, αφού φρόντισαν για αυτό υπάλληλοι του νοσοκομείου.

Η επανένωση

Οκτώ ημέρες μετά, όταν ο άνθρωπός του βγήκε στην αυλή με αναπηρικό καροτσάκι, ο τετράποδος πιστός του φίλος τον τρέλανε στα φιλιά και πήδηξε στην αγκαλιά του. Βλέπετε για το νεαρό σκυλάκο, ο Κόστα δεν είναι ένας ακόμη άστεγος άνδρας, που ζει στους δρόμους της πόλης Rio Grande do Sul, αλλά ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζονται την κοινή …αδέσποτη ζωή τους, τα προβλήματα και τις χαρές τους.

Το βίντεο που απαθανάτισε μέλος του σωματείου για τα δικαιώματα των ζώων είναι απλά συγκλονιστικό!

https://www.youtube.com/watch?v=fm_B3o8ndBs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *