Νίκη χρυσάφι – 7-4 τον Λειβαδιακό

Μεγάλη και άνετη νίκη πέτυχε απόψε η ομάδα μας σε αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο επάνω στον Λειβαδιακό που έπαιξε πολύ καλά όμως και δεν πούλησε φθηνά το τομάρι του, παρ’ όλα αυτά μετά την ήττα του αποχαιρετά και μαθηματικά την Α’ κατηγορία.

Όσο αφορά την ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά και στάθηκε κυρίαρχος του αγώνα αν και υπήρχαν κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά από την αρχή και είχε δοκάρι με τον Μάριο Μακρή στο 2:28 του αγώνα ενώ στο 7′ λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με το Τσακανιά ενώ ενάμιση λεπτό αργότερα ο Κλάτσας σημάδεψε το δοκάρι.  Η ομάδα μας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Gheorghe στο 14′ λεπτό ενώ ένα λεπτό αργότερα ο αντίπαλος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.    Στο 17′ λεπτό ο Κλάτσας έγραψε το 2-1 ενώ το 3-1 έγραψε ο νεοαποκτηθείς Πολυβίου, σκορ που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε κάπως καλύτερα αν και δέχτηκε τη μείωση στο 23.30 (3-2) από τους αντιπάλους, δε πτοήθηκε και στο 25′ έκανε το 4-2 με τον Gheorghe.  Μετά από λίγο οι αντίπαλοι μείωσαν και πάλι το σκορ σε 4-3 όμως ο Gheorghe είχε και πάλι τι λύση κάνοντας το 5-3.  Η συνέχεια ήταν κάπως παρόμοια με τον Λειβαδιακό να μειώνει σε 5-4 και την ομάδα μας να σκοράρει με τον Παναγιώτη με καταπληκτικό τρόπο δίνοντας προβάδισμα ξανά δύο τερμάτων ενώ απόμεναν άλλα 8 λεπτά.  Η συνέχεια βρήκε την ομάδα μας να πατά πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει κάποιες ευκαιρίες.  Λίγο πριν τη λήξη ο Τσακανιάς χρήστηκε και αυτός σκόρερ κάνοντας το 7-4 και δίνοντας μια πραγματικά σημαντική νίκη για την ομάδα μας στην κούρσα της προτελευταίας αγωνιστικής.

Επόμενο παιχνίδι με τη Δερύνεια εκτός έδρας, η νίκη είναι και πάλι αναγκαία για να βρισκόμαστε κοντά στις άλλες ομάδες στα playoffs αφού η τελευταία από τις τέσσερις θα πέσει στη Β’.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ!

Η ιστοσελίδα μας σας παρείχε απευθείας ενημέρωση του αγώνα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *