Αποκλειστικό..η παράγκα

Αποκλειστικό.. αποκλειστικό αποκλειστικό…

Η ΑΕΛ η παράγκα της Κυπριακής μπανανίας.

Εσείς εκεί στα ΜΜΕ αλλά και σεις βολεμένα προβατάκια διαφόρων κομματικών καφενείων ακούστε τώρα τι θα πω και πάρτε σημειώσεις.

Ξεκινώ και γράφω, μιας και η σκέψη ρέει ..

Εσείς ρε απολίτιστοι είστε πολύ ωραίοι..

Τα λέτε όλα καθαρά δεν είστε καν χυδαίοι..

Η χύτρα όμως κύριοι  άρχισε και καίει..

ΑΦΟΥ ΡΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΑ.. Π..ΑΝΤΕΛΟΚΑΝΙΑ

Πόσο κούντημα η ΑΕΛ πόσο; Δε ντρέπεστε κύριοι διαιτητές δεν σκέφτεστε καθόλου τις άλλες τις ακομμάτιστες ομάδες και τις «κάφκετε» με τα σφυρίγματά σας κάθε παιχνίδι; Λίγος σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανένα! Σταματήστε επιτέλους την εύνοια προς την ομάδα μας εμείς πήραμε κύπελλα πολλά αλλά και ένα σορό παιχνίδια από τα δικά σας τα σφυρίγματα είναι καιρός να πάρουν κι άλλοι..

Ο τελικός με την ομόνοια πριν αρκετά χρόνια, ο τελικός με ανόρθωση με αεκ, η καημένη η πέγια ρε τις σας έφταιξε. Τόσο δρόμο έκαναν τα παιδιά να έρθουν να παίξουν και σεις κύριοι διαιτητές δεν το σεβαστήκατε τους κάψατε! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!

Είναι ντροπή ρε βαλμένοι δημοσιογράφοι να λέτε τέτοια πράγματα, είναι ντροπή να γράφετε ότι σας κατέβει κι ότι σας επιβάλλουν. Λίγο εγωισμό δεν έχετε πάνω σας; Ότι πει ο από πάνω το πλασάρουμε κι όποιον πάρει ο χάρος. Προσέξτε μην σας πάρει εσάς ο χάρος.

Βρήκατε την ευκαιρία να μπαλώσετε και να κρύψετε τη βρωμιά σας, τα ένα σορό παιχνίδια που γίνονται σε διάφορα κομματικά καφενεία.  Και έτσι ξαφνικά κι ωραία η ΑΕΛ είναι το κατεστημένο της μπανανίας σας.

Τρόπαιο σικέ δεν πήραμε κι ούτε θέλουμε να πάρουμε, αυτά δεν κάνουν για μας δεν είναι για τον ΑΕΛΙΣΤΑ! Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ έμαθε στα δύσκολα και στα στραβά σφυρίγματά σας.  Η ιστορία το λέει!

Η ΑΕΛ δεν ήταν και ούτε πρόκειται να γίνει σαν όλους εσάς, μία ομάδα της λευκωσίας της κοπ της παράγκας και της βρωμιάς.  Εδώ είναι ΛΕΜΕΣΟΣ κι αυτά δεν περνάνε.

Κι όσο για τα περίχωρα της κίτρινης μας πόλης που έχουν βγάλει και τη γλώσσα τους για βόλτα.. ας μας πουν πως πήραν τρόπαιο το 06!

Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΑΕΛ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *