Έχασε αλλά δε φοβάται κανένα – αποέλ – ΑΕΛ 1-0
Έχασε με 1-0 η ομάδα μας στον αγώνα Κυπέλλου που τελείωσε πριν από λίγο κόντρα στο Αποέλ. Ο αντίπαλος πήρε το παιχνίδι χωρίς να ιδρώσει από μία άτυχη φάση αλλά και μια φάση που έπρεπε να σταματήσει αφού προηγήθηκε οφθαλμοφανέστατο φάουλ επάνω στον Λουτσιάνο Μπεμπέ. Δε ψάχνουμε όμως δικαιολογίες, η ομάδα μας δε φοβάται κανένα και στον επαναληπτικό μπορεί να πάρει την πρόκριση για να συνεχίσει στον επόμενο γύρο του κυπέλου.
Η ομάδα μας το πρώτο ημίχρονο σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10 λεπτά που έκανε να προσαρμοστεί στον αγώνα αλλά και τα τελευταία 5-6 λεπτά του ημιχρόνου που δέχθηκε ένα σχετικά εύκολο γκολ. Το γκολ προήλθε από αδράνεια στην άμυνα της ομάδας μας που επέτρεψε να γίνει η μπαλιά από τα δεξιά όπως επιτίθετο ο αντίπαλος και ο επιθετικός του αποέλ με προβολή κατάφερε να στείλει χλιαρά τη μπάλα στα δίκτυα του Φεγκρούζ, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μπεμπέ καταπατήθηκε στη φάση που το αποέλ έκλεψε τη μπάλα και βγήκε στην επίθεση και σκόραρε. Η ομάδα μας θα μπορούσε επίσης να σκοράρει αφού είχε δύο πολύ ξεκάθαρες ευκαιρίες σε ένα δίλεπτο με τους Ινταμπντελάι και Μπεμπέ όμως δε κατάφεραν να βρουν δίκτυα.
Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε μέσα και προσπάθησε να βρει χώρους να ισοφαρίσει δημιουργώντας 2-3 σημαντικές ευκαιρίες χωρίς να τις εκμεταλλευτεί. Ο αντίπαλος αν εξαιρέσουμε ένα σουτ του Αλωνεύτη δεν έφτιαξε άλλη ευκαιρία για να απειλήσει ενώ η ομάδα μας συνεχώς έψαχνε χωρίς αποτέλεσμα το γκολ. Πολλές μεταβιβάσεις κατέληγαν λάθος, ενώ υπήρξαν αρκετές λάθος πάσες στο κέντρο. Στην επίθεση δεν υπήρξαν πρωτοβουλίες.
Mετά τη λήξη του αγώνα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντεντέ και χάνει τον επαναληπτικό.
Α’ ημίχρονο: Την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα την είχε ο αντίπαλος λίγο πριν συμπληρωθούν τα δύο λεπτά του αγώνα με ένα σουτ που απόκρουσε ασταθώς ο Φεγκρούζ.
Xλυαρό σουτ από τον Ταρτζίνιο στο 14′ έπιασε εύκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Ένα λεπτό αργότερα έπιασε μακρινό σουτ ο Σακέττι πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Χιώτη.
Στο 22′ λεπτό έπιασε μια κεφαλιά πολύ αδύνατη ο Ταρτζίνιο δε κατάφερε να απειλήσει.
Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 26′ λεπτό με τον Ινταμπντελάι που έφυγε μόνος από πλάγια όμως τελείωσε πολύ άστοχα τη φάση.
Δύο λεπτά αργότερα ο Μπεμπέ υποδέχθηκε τη μπάλα από το Μοντέιρο που ήταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Αποέλ και σούταρε άστοχα.
Στο 39′ λεπτό το αποέλ έφυγε από δεξιά και μετά από σέντρα ο σέρινταν έβαλε το πόδι του στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα του Φεγκρούζ. Προηγήθηκε φάουλ στον Μπεμπέ που καταπατήθηκε αλλά δε δόθηκε από τον Τσαγγάρη.
Β’ ημίχρονο:
Tέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο Ινταμπντελάι βρέθηκε μέσα στην περιοχή πιέστηκε από τους αμυντικούς, τραβήχτηκε όμως ο Τσαγγάρης έδωσε όχι μόνο επιθετικό φάουλ αλλά και κίτρινη κάρτα στον επιθετικό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.
Ένα καλό σουτ επιχείρησε ο Ταρζίνιο στο 55′ λεπτό με το δεξί η μπάλα όμως πέρασε λίγο πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια.
Λίγο αργότερα, στο 59′ ο Σακέττι είχε χρόνο και χώρο έπιασε ένα σουτ όχι όμως όπως θα έπρεπε για να απειλήσει τα αντίπαλα δίκτυα.
Έφυγε με ταχύτητα στο 62′ λεπτό ο Λουτσιάνο Μπεμπέ έκανε μια σέντρα που απόκρουσε με ευκολία ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στο 64′ λεπτό ο Μπεμπέ βρήκε με μπαλιά ακριβείας αριστερά τον Ταρζίνιο που στόπαρε και μπήκε στην περιοχή όμως ο Μαντούκα τον έσπρωξε και τον έβαλε κάτω μη αφήνοντάς τον να κάνει αυτό που ήθελε.
Στο 77′ λεπτό ο Ινταμνπντελάι προσπάθησε να πλασάρει όμως βρήκε πάνω σε σώματα η μπάλα και έφυγε κόρνερ, ένα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Ο Λουτσιάνο Μπεμπέ στο 86′ έδωσε μια πανέμορφη ασσίστ στον Μοντέιρο από δεξιά όμως ο Ολιβέιρα έβαλε κάτω κλοτσώντας τον Μοντέιρο με το Τσαγγάρη να κλείνει τα μάτια και το παπαγαλάκι της ltv να λέει πως κάνει βουτιά ο ποδοσφαιριστής μας.
Αρχική ενδεκάδα: Φεγκρούζ, Καρλίτος, Ντεντέ, Ουόν, Αιρόσα, Σακέττι, Οχένε, Μπεμπέ, Μοντέιρο (87′ Εντμάρ ), Ταρτζίνιο (74′ Έμπο Άντο), Ινταμπντελάι.
Κάρτες: Ντεντέ (κόκκινη μετά τη λήξη του αγώνα), Ινταμπντελάι, Οχένε, Μπεμπέ
