Το βιολί τους οι έφηβοι … συνεχίζουν αήττητοι
Η ομάδα των εφήβων μας αγωνίστηκε χθες με την ομάδα του Απόπ Πάφου καταφέρνοντας να πάρει μια λεβέντικη νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου.
Μπαίνοντας μέσα οι καλαθοσφαιριστές μας φαίνονταν αγχωμένοι με αποτέλεσμα να βρεθούν και πίσω στο σκορ 17-13. Στη 2η περίοδο μπήκανε καλύτερα και ισοφάρισαν στο ημίχρονο το σκορ στο 22-22.
Με την τρίτη περίοδο μπήκανε μέσα αποφασισμένοι να πάρουν το διπλό. Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 10 πόντους. Την τέταρτη περίοδο η ομάδα συνέχισε στους υψηλούς ρυθμούς απόδοσης αλλά και σε πολύ καλή συγκέντρωση και κατάφερε να συνεχίσει το αήττητο της.
Το τελικό σκορ ήταν 38-44 με τη συνολική εικόνα της ομάδας αν και πήρε τη νίκη να είχε μια μέτρια εμφάνιση και όχι το ίδιο καθαρό μυαλό όπως άλλες φορές.
Παραμένει το αήττητο που συνεχίζεται απ’ τα πέρσι.
Πολύ κόμπλεξ βγήκε από την κερκίδα της Πάφου στους μικρούς μας καλαθοσφαιριστές που έβριζαν και φώναζαν πως δε θα πάρει τρόπαιο ποτέ η ΑΕΛ. Μάλλον δεν ασχολούνται και πολύ με τον αθλητισμό οι συγκεκριμένοι.
Από την άλλη αξίζουν συγχαρητήρια στους διοικούντες της ομάδας του Απόπ Πάφου που πέταξαν έξω από το γήπεδο κάποιους που φώναζαν σε καλαθοσφαιριστή μας όταν βρισκόταν κτυπημένος στο παρκέ υβριστικά συνθήματα. Οι άνθρωποι του Απόπ αμέσως έβγαλαν έξω τα συγκεκριμένα άτομα και μπράβο τους.
Πεντάδα: Mάριος Μονιάτης, Μaxim Tiutunicov, Ορέστης Αθανασιάδης, Νικόλας Καρασαμάνης και Παναγιώτης Μάρκου.
Επόμενο παιχνίδι με την Αεκ, εαν συνεχιστεί το αήττητο θα υπάρχει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.
Σε μια άλλη εξέλιξη πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου για τους μικρούς λεβέντες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της ομόνοιας.
