Κάνει ότι θέλει η ΚΟΚ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ήδη ταλαιπωρημένη Κυπριακή καλαθόσφαιρα.  Συγκεκριμένα όπως βγήκε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες από διάφορες ιστοσελίδες η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρισης ενώ έχει λάβει τα χρήματα από τον ΚΟΑ που θα δοθούν στα σωματεία ως χορηγίες, δεν τα έχει καταβάλει στα σωματεία ακόμη. Να σημειώσουμε ότι όλες οι υπόλοιπες ομοσπονδίες έχουν επίσης λάβει τα συγκεκριμένα χρήματα και τα έχουν καταβάλει ως όφειλαν στα σωματεία.

Σε μια περίοδο λοιπόν που η πρώτη κατηγορία της παραπαίουσας κυπριακής καλαθόσφαιρας έχει μείνει με 6 μόνο ομάδες από τις οποίες οι πλείστες έχουν χαμηλούς προυπολογισμούς λόγω οικονομικών προβλημάτων και περιορισμένων εσόδων, η Κοκ αδικαιολόγητα τους στερεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό .

Η ΑΕΛ αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον της κοκ για προστασία των δικαιωμάτων της ενώ πρόθεση για να πράξει κάτι ανάλογο φαίνετε να έχει και το αποέλ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *