Δελτίο τύπου Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ – 24/10/2013
Ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ συνάντησε χθές σε γνωστό καφεστιατόριο της Λεμεσού, παλαίμαχους αθλητές της Καλαθόσφαιρας Ανδρών-Γυναικών και Πετόσφαιρας Γυναικών της ΑΕΛ σε ένα πάρα πολύ φιλικό κλίμα.
Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων σχετικά με την ενδεχόμενη επέκταση του Ομίλου από πλευράς μελών συμπεριλαμβάνοντας και παλαίμαχους αθλητές της Καλαθόσφαιρας Ανδρών-Γυναικών και Πετόσφαιρας Γυναικών.
Παρόντες στην συνάντηση αυτή ήταν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ομίλου Χρίστος Δαμιανού, ο Β’ Αντιπρόεδρος Πανίκος Ορφανίδης, το εκτελεστικό μέλος Μάκης Σωκράτους και ο ταμίας Ανδρέας Σταύρου. Την Καλαθόσφαιρα Ανδρών εκπροσώπησε ανεπίσημα ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Μάριος Θρασυβουλίδης και για την Καλαθόσφαιρα Γυναικών παρόν ήτανε οι παλαίμαχες καλαθοσφαιρίστριες Άννα Μιχαήλ και Άντρη Θεοδοσίου και τέλος για την Πετόσφαιρα Γυναικών οι παλαίμαχες πετοσφαιρίστριες Αλεξία Ροτσίδου, Τζανέτ Σωκράτους και Άννα Σωκράτους.
Η νέα αυτή προσπάθεια θα φέρει όλους τους παλαίμαχους αθλητές της ΑΕΛ πάρα πολύ κοντά κάτω από κοινό Σύνδεσμο/Όμιλο και κάτω από κοινό όραμα που δεν είναι άλλος η διατήρηση της μεγάλης Ιστορίας της ΑΕΛ.
Ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ ιδρύθηκε το 2003 και μετρά μέχρι σήμερα 10 χρόνια ζωής με έντονη δράση στα κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα και με αξιέπαινο φιλανθρωπικό έργο.
