Προς πράσινα προβατάκια..

Αδέρφια σας καλωσορίζω στη καινούργια στήλη που κάνει αρχή σήμερα με όνομα ”Κίτρινα Μυαλά”. Μαζί θα συζητάμε περί οπαδικών συνήθως αλλά και ότι άλλο προκύπτει στην πορεία.

Μπήκα στο κόπο σήμερα να γράψω το παρακάτω άρθρο γιατί  κυριολεκτικά κουράστηκα να διαβάζω και να ακούω τις παπαριές του κάθε δημοσιογράφου και του κάθε πράσινου κομματικοποιημένου προβάτου!

Λοιπόν κύριοι εκ λευκωσίας κυρίως δημοσιογραφίσκοι και καημένα πράσινα προβατάκια με γραβατούλλες και μη..Αν τα δικά σας τα παιδιά οι δικοί σας λεβέντες όπως τους αποκαλείται δεν προκαλούσαν και δεν μαζεύονταν στο funny club σας με σκοπό το ‘πόλεμο’ τίποτα απολύτως δεν θα είχε συμβεί! Μιλήσατε για άνανδρη επίθεση εναντίων των οπαδών σας.. Ποια άνανδρη επίθεση και ποιων οπαδών σας; Αυτοί που εδώ και μέρες προετοιμάζονταν για κανονικό πόλεμο αυτοί που είχαν μαζί τους κουκούλες ρόπαλα κράνη.. ακόμα και βόμβες μολότοφ.. Ξαφνικά  ονομάστηκαν ανυποψίαστοι οπαδοί που απλά βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους; Μια ζωή η ίδια ιστορία.. Σας μάθαμε σας βαρεθήκαμε..  Όλο ψέμα όλο προπαγάνδα.. Τα γεγονότα έγιναν όπως έγιναν και είχαμε τη κατάληξη που είχαμε.. και αν δεν σταματούσαμε αυτό που ξεκίνησαν τα αθώα μωρά σας τώρα θα θρηνούσατε θύματα. Δείτε τα δικά σας τα χάλια τους δικούς σας ψευτοπαδούς και άστε τον ΑΕΛΙΣΤΑ ήσυχο.. Κουμάντο εκεί που σας περνά.. αν σας περνά.

Εδώ είναι ΛΕΜΕΣΟΣ εδώ είναι ΑΕΛ!! Πορείες γίνονται και θα γίνονται σε όλη τη πόλη βρεθήκατε μπροστά «έτοιμοι» για μάχη και την είχατε τώρα περαστικά σας και καλά να περνάτε!

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΛΕΜΕΣΟ!!

Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!

3 thoughts on “Προς πράσινα προβατάκια..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *