Μπήκαν με το δεξί οι υ13 και υ12 μας

Με το δεξί μπήκαν στο πρωτάθλημα των υ13 οι υ12 και υ13 μας. Διαβάστε αναλυτικά

Οι υ12 μας άρχισαν με το δεξί τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα των υ13 . Θυμίζουμε ότι η ομάδα των υ12 μας αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των υ13 περνώντας μια χρονιά “προσαρμογής” στο μεγάλο γήπεδο.

Οι υ12 μας αντιμετώπισαν σήμερα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ομάδα υ13 Ε.Ν.Υψωνα και κατάφερε απο νωρίς να καθαρίσει το παιχνίδι αφού στο 15 περίπου του παιχνιδιού προηγείτουν με 2-0. Η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα 2-0 και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να κάνει και το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε η ομάδα του Ύψωνα μειώνοντας σε 3-1.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Γιώργος Αθανασίου , Άλκης Βραχίμης και Χρίστος Ζαμπάς. Μπράβο σε όλους τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

Με το δεξί στο πρωτάθλημα των υ13 μπήκε και η ομάδα των υ13 μας. Η ομάδα μας ξεκίνησε με ντέρπυ τις υποχρεώσεις της αντιμετωπίζοντας την ομάδα υ13 Ν&Σ Ερήμης. Οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Συμεού αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 βρήκαν το καλό τους εαυτό και καθάρισαν το ντέρμπι κερδίζοντας με 6-2.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Θεόδωρος Νεοφύτου (2) , Γιώργος Παπαδόπουλος , Στέλιος Φρανγκούδης , Ελησαίος Ελησαίου και Γιάννης Αταλιώτης.Μπράβο σε όλους τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

2 thoughts on “Μπήκαν με το δεξί οι υ13 και υ12 μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *