Λεόντων γνώμες 5/5/2013 – 5/5/2012 ΔΕ ΞΕΧΝΩ
Ένα όμορφο email λάβαμε σήμερα από την Αδερφή μας Μαρία το οποίο θα σας παρουσιάσουμε αυτούσιο και το δημοσιεύουμε στη στήλη μας ”Λεόντων Γνώμες” όπου ο ΑΕΛίστας έχει τη δική του ευκαιρία να ακουστεί η φωνή και η άποψη του.
Αγαπητή Μαρία σε συγχαίρουμε που μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με τα υπόλοιπα αδέρφια μας και σε ευχαριστούμε για τη τιμή που μας έκανες να φιλοξενήσουμε αυτά τα συναισθηματικά σου λόγια στο www.lions-radio.com.
Πάμε να δούμε τι μας έγραψε η Μαρία.
Τι να πρώτο θυμηθείς και να ξεχάσεις για εκείνη την μέρα? Ότι και να πω ΑΝ το DNA σου δεν είναι ΑΕΛ , αν δεν έχεις κίτρινη καρδιά , κύτταρα , μυαλό, κτλ δεν θα με καταλάβεις… τι να ξεχάσω? Τις μέρες αγωνιάς που περνούσαμε όλοι ξυπνούσαμε για εβδομάδες με την σκέψη της ΑΕΛ και κοιμομασταν με την ίδια σκέψη.. να πω για την μέρα εκείνη? Από το πρωί κάτι ΑΕΛιοτικο μύριζε.. κίτρινη πόλη , κίτρινοι άνθρωποι, κίτρινα σπίτια, κίτρινα αυτοκίνητα, τα πάντα ΟΛΑ κίτρινα.. μπορώ να ξεχάσω την κερκίδα της ΑΕΛ? Το τι περνούσαμε πριν ξεκινήσει ο αγώνας δεν περιγράφετε.
Το τι κόσμος ήρθε να δει την ΑΕΛ επίσης όλοι τρελαμένοι ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.. ΑΕΛ ΜΟΥ… απίστευτος κόσμος απίστευτη θύρα 3 απίστευτος παλμός απίστευτα όλα..όσο περνούσε η ώρα εμείς πιο δυνατά πιο τρελά όταν επιτελούς ήρθε… ΛΥΤΡΩΣΗ…ΑΕΛ ΜΟΥ.. όταν ήρθε το νέκταρ της επιτυχίας.. όταν τα δάκρυα του κόσμου σου περιέγραφαν το συναίσθημα της χαράς του ενθουσιασμού της περηφάνιας.. να ξεχάσω το τι έγινε μετά τα τέλος του αγώνα? ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ… να ξεχάσω την φιέστα? Να ξεχάσω τις 44 μέρες πανηγυρισμών? Να ξεχάσω ότι δάκρυσαν και οι πέτρες όταν σήκωνε το τρόπαιο ψηλά στο ουρανό ο τυφλός μας αδερφός και φωνάζαμε αφιερωμένο στα αδέρφια μας που έφυγαν νωρίς… να ξεχάσω την πορεία μας στην Ευρώπη τον σεβασμό που τον κερδίσαμε με την άξια μας? από άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες.ΠΟΤΕ
ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΩΘΕΊ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…
Πάμε ΑΕΛ μου ξανά.. να δεις τι σου έχω για ακόμα μια φορά…
ΘΕΛΩ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΡΟ 5/5 του 12\’ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Καλή Ανάσταση αδέρφια
To www.lions-radio.com σας σας δίνει φωνή, στείλτε τη γνώμη σας στη στήλη Λεόντων γνώμες στο admin@lions-radio.com ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook.
