Κάντο όπως πέρσι…

Μπορεί η ομάδα μας να είχε το πρώτο λόγο στο μεγαλύτερο διάστημα του χθεσινού παιχνιδιού με την Ομόνοια, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Έτσι, μετά τη λευκή ισοπαλία όλα πλέον θα κριθούν σε μια εβδομάδα στο κατάμεστο από τους λυσσασμένους λέοντες Τσίρειο στάδιο.

Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην πιο φορμαρισμένη (όπως έδειχνε) ομάδα του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να εξουδετερώσει τα ατού του αντιπάλου. Οι ποδοσφαιριστές του Ζόρζε Κόστα αφομοιώνοντας πλήρως τις εντολές του προπονητή τους έκλεισαν τους χώρους και δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα την Ομόνοια να κάνει παιχνίδι. Μπροστά, δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ ταυτόχρονα η αμυντική λειτουργία της ομάδας συμπεριφερόταν άψογα. Θα μπορούσαμε κιόλας να πούμε πως μετά από καιρό η αμυντική γραμμή της ΑΕΛ έμοιαζε με απροσπέλαστο τοίχος.

Πλέον η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης. Εκεί όπου η ΑΕΛ καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Στα μετόπισθεν πρέπει να κρατήσει το μηδέν και σε κάποια από τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν να σκοράρει ούτως ώστε να πάρει το σκορ πρόκρισης που χρειάζεται. Τις δυνατότητες τις έχει, άρα το μόνο που μένει είναι όλα αυτά που συζητούμε να εφαρμοστούν στο γήπεδο.

Σε τέτοια παιχνίδια που όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες η παρουσία του κόσμου είναι καθοριστική. Η ανατολική εξέδρα το απόγευμα της Τετάρτης πρέπει να ζήσει στιγμές Μαΐου 2012. Ασφυκτικά γεμάτη και όλη η κερκίδα σαν μια μεγάλη ΘΥΡΑ-3 να σπρώξει την ομάδα μας προς τη νίκη. Έχουμε καθήκον να αφυπνίσουμε τους πάντες και να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα νίκης! Η πρόκριση στον τελικό πιθανόν να μας φέρει αντιμέτωπους με ιστορικά γεγονότα. Δεν πρέπει με τίποτα να χάσουμε την ευκαιρία!!!!

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ

ΑΕΛ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *