Συντονιστείτε με την Κύπρο του 2013 εκεί στο Παραλίμνι [Ο Λεμεσιανός]
Ενώ η κυπριακή κοινωνία κλονίζεται συθέμελα από τις κοινωνικοπολιτικοοικονομικές εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω μας φαίνεται πως στο Παραλίμνι τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Δεν έχω γνώσεις αν η πατάτα ή τα αμπελοπούλια παραμένουν σε ψηλές τιμές με την ίδια ζήτηση, ούτε ακόμα αν οι τουρίστες δεν σταμάτησαν να επισκέπτονται τις περιοχές τους. Ούτε γνωρίζω αν στο Παραλίμνι δεν έκλεισαν ή όχι για 10 μέρες οι τράπεζες, ούτε αν έχουν άνεργους ούτε αν υπάρχουν οργανωμένα κοινωνικά παντοπωλεία. Το μόνο σίγουρο πάντως ότι η ακριτική κωμόπολη δεν επηρεάστηκε και πολύ από τα τρέχοντα γεγονότα.
Τρεγελαφικό σίγουρα αδέλφια, αλλά δεν μπορεί με κανένα άλλο τρόπο να εξηγηθεί η παράλογη απαίτηση των Παραλιμνίτων για να καθορίσουν την τιμή του εισιτηρίου στα 20 ευρώ. Ναι μάλιστα, 20 ευρώ…20 ευρώ την ώρα που η κοινωνία βιώνει όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα.
Πάντα ήταν προτεραιότητα όλων μας να είμαστε δίπλα στην ΑΕΛάρα, τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Άνθρωποι πεινούν, νέοι χάνουν τη δουλεία τους, στους εργαζόμενους μειώνονται οι μισθοί, στους συνταξιούχους καθυστερεί να φτάσει η σύνταξη. Όταν δεν μπορείς να επιβιώσεις και να θρέψεις την οικογένειά σου, όσο και αν αγαπάς την ΑΕΛάρα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Κάποιοι θα είναι σίγουρα στο Παραλίμνι, όσοι όμως αδέλφια δεν τα καταφέρετε μην στεναχωρεθείτε, εμείς δεν φταίμε. Καλό θα ήταν εκεί στο Παραλίμνι να συντονιστούν με την πραγματικότητα και να λογικευτούν, είναι ντροπή να ζητούν 20 ευρώ για ένα παιχνίδι που σε τελική ανάλυση μπορεί να χαρακτηριστεί και ως αδιάφορο βαθμολογική. Εσείς κύριοι με τον τρόπο σας διώχνεται τον κόσμο από τα γήπεδα.
Υ.Γ1: Το δικό μας σωματείο οφείλει στους ημιτελικούς του κυπέλλου να ζητήσει από την ομοσπονδία μείωση των τιμών.
Υ.Γ2: Όλοι έχουμε δικαίωμα στο θέαμα, ας λάβουν τα μηνύματα.
Υ.Γ3: Όσοι μείνουν Λεμεσό ας προτιμήσουν για να δουν τον αγώνα τα δικά μας στέκια.
