Προσοχή στα επικίνδυνα ΜΜΕ [Από τη ξενιτιά]

Η προπαγάνδα των ΜΜΕ συνεχίζεται ασταμάτητα και δεν λέει να σταματήσει. Για όσους δεν είδαν το κυριακάτικο παιχνίδι της ανόρθωσης με την ομόνοια, θα νομίζουν ότι εξελίχθηκε απολύτως ομαλά και χωρίς παρατράγουδα. Άσχετο αν τραυματίστηκαν 3εις άνθρωποι στον αγωνιστικό χώρο από κροτίδες. Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ στο κράτος της μπανανίας το βράδυ του παιχνιδιού έκαναν γαργάρα όλα όσα συνέβησαν και έπαιξαν κανονικά τους ρόλους τους σαν να μην συνέβη απολύτως τίποτα. Σίγουρα η αντιμετώπιση τους θα ήταν διαφορετική αν η κερκίδα από την οποία έπεσαν οι κροτίδες είχε κίτρινο αντί πράσινο χρώμα. Και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, καθώς τα παραδείγματα είναι πάμπολλα!

Το τόσο σοβαρό συμβάν, που δεν αποτέλεσε καν είδηση στα κυπριακά μέσα ”ενημέρωσης”, απασχόλησε τα ελλαδικά μέσα επικοινωνίας! Και το αποκορύφωμα είναι ότι το sport-fm.gr (Ελλάδος)  ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα ενώ το sport-fm.com.cy (Κύπρου) ΔΕΝ έκανε ούτε μια αναφορά. Δηλαδή αν δεν έβγαζε και επίσημη ανακοίνωση η αστυνομία για κάποια από τα περιστατικά που συνέβησαν, όσοι είδαμε το παιχνίδι από την τηλεόραση θα διερωτόμασταν αν είδαμε καλά ή αν έχουν πρόβλημα τα μάτια μας!

Σκεφτείτε μόνο οι κροτίδες να έπεφταν από την κερκίδα της ΑΕΛ. Κάντε απλά μια αναδρομή στο περσινό παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής και θα καταλάβετε τι θα ακολουθούσε! Και όλα αυτά τα αναφέρω για να καταλάβουμε ΟΛΟΙ επιτέλους από ποιους περιμένουμε να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στην αγαπημένη μας ομάδα. Από αυτούς που κάνουν τον ψύλλο κάμηλο όταν πρόκειται για την ΑΕΛ και που εξαφανίζουν δια μαγείας ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Συνεχώς, κυρίως στις ιστοσελίδες τους, ρίχνουν ”σπόντες” με απώτερο σκοπό την διατάραξη της ηρεμίας της ομάδας μας. Αυτό συμβαίνει σχεδόν καθημερινά και δυστυχώς στο τέλος της ημέρας πετυχαίνουν τον σκοπό τους. Θυμηθείτε μόνο τον σάλο που δημιουργήθηκε ένα 24ωρο πριν από το σημαντικότατο παιχνίδι στο Βελοντρόμ. Κάτι σκοτεινοί, παράγκες, παρασκήνια, κουσκούβιοι, που ανώνυμα γράφουν στις διάφορες ιστοσελίδες, έχοντας ως πηγές τους διάφορες ”κουβέντες στην Λεμεσό”, δημιουργούν σοβαρότατα προβλήματα. Και το τυχαίο της υπόθεσης είναι ότι αυτές τις ”πληροφορίες” τις έχουν μόνο σε θέματα που αφορούν την ΑΕΛ.

Ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι. Ένα από τα σημαντικότερα της ιστορίας μας. Ο κόσμος της ΑΕΛ καλείται να κλείσει τα αφτιά του σε όλες τις προκλήσεις και να ακολουθήσει ευλαβικά όλες τις οδηγίες του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο και πολλοί είναι αυτοί που παίζουν με τα νεύρα μας. Πρέπει να τους απομονώσουμε και να σταθούμε για ακόμη μια φορά ασπίδα στην ομάδα μας.

Δευτέρα βράδυ όλοι λέοντες στο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για ενημέρωση για το επικείμενο παιχνίδι της Πέμπτης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *