Στραβοπάτησε η Φενέρ
Στραβοπάτησε εκτός έδρας η Φενέρ κόντρα στην Σίβασπορ όπου το τελικό ήταν 0-0.
Με την ισοπαλία της αυτή μετά το πέρας 3 αγωνιστικών βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 5 βαθμούς ένα λιγότερο από την πρώτη Κασιμπάσα.
Η Φενερ πιέστηκε πολύ από την Σίβασπορ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε να έπαιρνε και τη νίκη.
Η Φενέρ αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές: M. Gunok, Korkmaz, Kaldirim, YOBO, Gonul, Topal, Alex, Sahin, Topuz, M.Sow, D.kuyt.
Σε διπλή αλλαγή που έγινε πέρασαν στο 70′ ο Stoch στη θέση του M. Topuz και ο Εrkin στη θέση του έμπειρου βραζιλιάνου Alex. Στο 85′ πέρασε μέσα ο S. Senturk στη θέση του Κaldirim.
Kίτρινες κάρτες δέχθηκαν Chahechouhe και Rajnoch για τη Sivaspor ενώ για την Fenerbachce κίτρινη κάρτα δέχθηκε μόνο ο Topal.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε για τον αγώνα της Marseille και εδώ για τον αγώνα της Moenchengladbach.
