Η ιστοσελίδα μας επέστρεψε σε κανονική λειτουργία

Η ιστοσελίδα μας επέστρεψε στην κανονική της λειτουργία αφού όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας άρθρο έπρεπε να πραγματοποιηθεί μια αναβάθμιση στο σέρβερ που μας φιλοξενεί, λόγω της τεράστιας επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας αλλά και του φόρουμ της ιστοσελίδας.

Διαβάστε τι γράφτηκε νωρίτερα σχετικά με την αναβάθμιση. 

Αγαπητοί αναγνώστες λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα μας και στο φόρουμ της ιστοσελίδας μας είμαστε αναγκασμένοι να αναβαθμίσουμε τον σέρβερ που τη φιλοξενεί ικανοποιόντας τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες κάθε Λέοντα κάνοντας ότι καλύτερο μπορούμε για να προσφέρουμε το καλύτερο στον σπουδαίο και μοναδικό ΑΕΛίστα με γνώμονα πάντα την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό καθώς και το αίσθημα προσφοράς προς αυτόν.

Ευχαριστούμε για την αγάπη και τη στήριξη σας, η ιστοσελίδα μας δεν έχει το παραμικρό σεντ κέρδος αφού όλα μας τα έσοδα από τις διαφημίσεις που έχουμε πηγαίνουν για κάλυψη ενός μέρους των εξόδων μας που όλο και αυξάνονται αφού αυξάνονται και οι απαιτήσεις.

H ιστοσελίδα μας θα βρίσκεται υπό αναβάθμιση από τις 10 το πρωί (30/8/2012) και θα βρισκόμαστε μαζί σας το συντομότερο δυνατό (1-2 ώρες), η ιστοσελίδα θα λειτουργεί κανονικά αλλά ίσως παρατηρήσετε κάποιες μικρές παρεμβολές.  Μόλις επανέλθουμε σε κανονική λειτουργία θα σας ενημερώσουμε αμέσως.  Ελπίζουμε να έχουμε την κατανόηση σας αφού ότι κάνουμε το κάνουμε για το καλύτερο σερφάρισμα σας στο www.lions-radio.com.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο admin@lions-radio.com ή με προσωπικό μήνυμα στο group μας στο facebook.

Με σεβασμό και πίστη προς κάθε ήρωα ΑΕΛίστα

lions-radio team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *