Ο Νεμάνια Τσόροβιτς αποκλειστικά στο www.lions-radio.com

Αποκλειστική συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας www.lions-radio.com παραχώρησε ο σπουδαίος πρώην επιθετικός της ομάδας μας Νεμάνια Τσόροβιτς. Ο αγαπημένος της κερκίδας, Σαμουράι δέχθηκε με ενθουσιασμό να μιλήσει στην ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε πιο κάτω τι λέει για τα παιχνίδια με την Παρτιζάν και τις προοπτικές του αγώνα με την Άντερλεχτ, τα μελλοντικά του σχέδια, το όνειρό του καθώς και λίγα λόγια για τον κόσμο της ομάδας μας!

Lions-Radio: Samurai παρακολούθησες την πορεία της ΑΕΛ πέρσι όπου στέφθηκε και πρωταθλήτρια μετά από 44 χρόνια;
Νεμάνια: Δεν είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την ΑΕΛ την περασμένη χρονιά αλλά από ότι άκουσα από τους οπαδούς παίξατε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ειδικά όταν έβλεπα και τα αποτελέσματα των αγώνων, είδα ότι παίζανε πολύ καλή άμυνα που είναι και το κλειδί της νίκης.

Lions-Radio: Παρακολούθησες τους δύο αγώνες με την Παρτιζάν;
Νεμάνια: Παρακολούθησα μόνο τον πρώτο αγώνα με την Παρτιζάν και ήμουν πολύ χαρούμενος από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και το αποτέλεσμα, ένιωσα ακόμα πιο χαρούμενος όταν έμαθα το αποτέλεσμα του 2ου αγώνα. Ήμουνα μόνο εγώ εδώ με την ΑΕΛ ΜΟΥ, γιατί όλοι όσοι ξέρω εδώ είναι με την Παρτιζάν.

Lions-Radio: Πιστεύεις ότι η ΑΕΛ έχει πιθανότητες απέναντι στην Άντερλεχτ;
Νεμάνια: Φυσικά και η ΑΕΛ έχει πολλές πιθανότητες ενάντια στην Άντερλεχτ, αρκεί να παίξουν καλή άμυνα και η ευκαιρία για γκολ σίγουρα θα έρθει.

 

Lions-Radio: Ο Νεμάνια πως πέρνα τώρα τον ελεύθερο του χρόνο ; Μετά που σταμάτησες το ποδόσφαιρο με τι ασχολείσαι;
Νεμάνια: Τώρα τον ελεύθερο μου χρόνο παρακολουθώ μαθήματα προπονητικής και ίσως κάποια μέρα να γίνω προπονητής της αγαπημένης μου ομάδας της ΑΕΛ, κάτι που είναι και το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου.

Lions-Radio: Πες μας δυο λόγια που θέλεις να μεταφέρουμε στο κόσμο της ομάδας μας ο οποίος δε σε ξεχνά ποτέ.
Νεμάνια: Ήταν ευχαρίστηση μου να αγωνιστώ για την ΑΕΛ και να γνωρίσω τους οπαδούς τους οποίους θεωρώ τους καλύτερους οπαδούς που αγαπούν περισσότερο από όλους τους άλλους την ομάδα τους. Ήμουνα σίγουρος ότι η ΑΕΛ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα σύντομα και ευχόμουν να το είχανε πάρει όταν ήμουν εκεί μα είμαι πολύ χαρούμενος που πήρανε το πρωτάθλημα γιατί οι οπαδοί της ΑΕΛ το άξιζαν περισσότερο από κάθε άλλο στην Κύπρο. Θα είμαι μαζί σας καθ΄όλη σας την πορεία στο Champions League και για πάντα. Από τα βάθη της ψυχής μου εύχομαι τα καλύτερα στην ΑΕΛ.

“CHEERS TO ALL FANS FROM UR EX CAPTAIN’’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *