Η σφυρίχτρα στον Carlos Clos Gomez (λεπτομέρειες – όλα τα στατιστικά του)

Στην επίσημη σελίδα της ΚΟΠ ανακοινώθηκε ο άνθρωπος που θα διαιτητεύσει τον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας μας με την Παρτιζάν.

Ο Ισπανός Carlos Clos Gomez θα είναι ο διαιτητής με βοηθούς του τους επίσης Ισπανούς Javier Aguila  Rodriguez και  Luis Fernando Marco.  Τέταρτος διαιτητής ο Ισπανός Jose Luis Paradas Romero.

Ο  Carlos Clos Gomez είναι διεθνής διαιτητής από την 1.1.2009 και είναι 40 ετών.

Το παιχνίδι που τον έκανε γνωστό στην Ισπανία ήταν το Μπέτις – Μπιλμπάο όπου ο  Carlos Clos Gomez διέκοψε τον αγώνα όταν ο Αρμάντο ο Τερματοφύλακας της Αθλέτικο Μπιλμπάο δέχθηκε χτύπημα από μπουκάλι που έριξαν οι οπαδοί της Ρεαλ Μπέτις.

Άλλο ένα συμβάν που αξίζει να αναφερθεί είναι όταν ο Πεπ Γκουαρτιόλα ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα κατηγόρησε τον Carlos Clos Gomez στον εκτός έδρας αγώνα με την Αλμερία.  Τότε ο Πεπ τιμωρήθηκε με 15.000 ευρώ πρόστιμο.

Ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα στατιστικά του διαιτητή και σας τα παρουσιάζουμε αναγνώστες του lions-radio.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *