Πανέτοιμοι για το πρώτο φιλικό “τεστ”
Πανέτοιμοι είναι οι ποδοσφαιριστές μας για το σημερινό πρώτο φιλικό.
Στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση ο Πάμπος Χριστοδούλου δούλεψε ασκήσεις τακτικής με τους ποδοσφαιριστές του λόγο του σημερινού φιλικού. Οι ποδοσφαιριστές μας δούλεψαν και ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τον γυμναστή της ομάδας μας Σωτήρη Χαραλάμπους.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση απο την επίσημη σελίδα παρών καθημερινά στις προπονήσεις και ο εργοφυσιολόγος της ομάδας Δρ. Γιώργος Παναγιώτου, που έχει τη στήριξη και τη βοήθεια των φυσιοθεραπευτών μας Βαγγέλη Νικολάου, Ανδρέα Γιωργαλλή και Γιώργου Επιφανίου. Τη Παρασκευή στο Αθλητικό Κέντρο θα βρεθεί και ο γιατρός της ομάδας Χρίστος Πατσαλίδης, ο οποίος θα παραμείνει για μερικές μέρες στο Αθλητικό Κέντρο.
Απο την χθεσινή προπόνηση σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση απείχαν 4 ποδοσφαιριστές. Απείχαν οι Ανδρέας Κυριάκου αφού ταλαιπωρείται από κρυολόγημα και ο Ελευθερίου που ένιωσε αδιαθεσία. Σήμερα αναμένεται οι δύο τους να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Ο Τζιλμπερτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο σε δυνατούς ρυθμούς.
Όσο αφορά τον Ντόσσα συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ασκήσεις φυσιοθεραπείας.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση το πρωί και φιλικό το απόγευμα.
Το φιλικό θα γίνει με την δευτεραθλήτρια Πολωνίας Ρουχ. Αρχίζει στις 6 ώρα Κύπρου.
