Λεόντων γνώμες 5.6.2012 – Όλα φώναζαν ΑΕΛ
Παραθέτουμε αυτούσιο το email που λάβαμε από τον φίλο Ρένο. Άλλη μία απολαυστική διήγηση στη στήλη ”Λεόντων γνώμες”.
Καλησπέρα. Χθες διαπίστωσα ένα “σημαδι”, το οποίο όφειλα να το είχα δει νωρίτερα! Είπαμε, τα πάντα φέτος έδειχναν και φώναζαν ΑΕΛ , αλλά αυτό που μου συνέβει δεν το περίμενα.
Σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και περί τις αρχές Μαρτίου 2012, μετακόμισα σε ένα άλλο διαμέρεισμα, παλαιότερης μεν κατασκευής, αλλά πιο ευρύχωρο και πιο φωτεινό.
Ποτέ μου δεν ήξερα την ακριβή χρονολογία κατασκευής της πολυκατοικίας…μέχρι χθες! Βγαίνοντας λοιπόν απ την πολυκατοικία, με έναν πολύ καλό μου φίλο, τον ακούω να μου λέει “Ρε πελλέ, μα εν έτσι παλιά η πολυκατοικία σου? Εν του ’68? ” και να μου δείχνει την επιγραφή σκαλισμένη στο μάρμαρο στον τοίχο, ακριβώς στην είσοδο της πολυκατοικίας.
2 μήνες αργότερα, η ΑΕΛ κατακτά το τρόπαιο ξανά, απο το μακρινό 1968…
ΑΧ ΑΕΛ ΜΟΥ.
ΑΕΛ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Υ.Γ Παραθέτω 2 φωτογραφίες. Η μία δείχνει την είσοδο της πολυκατοικίας με την επιγραφή κάτω αριστερά και η 2η δείχνει αποκλειστικά την σκαλισμένη επιγραφή.
Στείλε και εσύ ότι θέλεις να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του lions-radio.com στο admin@lions-radio.com


