Φεύγουν κάποιοι για το καλό της ομάδας – Ονόματα

Μετα το τέλος της αγωνιστικής περιόδου όπως είναι φυσικό αρχίζει η ονοματολογία είτε για προσθέσεις είτε για αφαιρέσεις από την ομάδα. Αυτό που πρέπει να μπει στο μυαλό όλων μας είναι ότι επιβάλλονται να γίνουν κάποιες κινήσεις λόγο του δύσκολου προγράμματος που θα έχει η ομάδα μας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές για την σπουδαία χρονιά που πρόσφεραν στον κόσμο και στην ομάδα, αλλά για το καλό της ΑΕΛ πρέπει κάποιοι -περισσότερο λόγο ηλικίας- να αποχωρήσουν. Στην νέα χρονιά η ΑΕΛ μας θα παίζει και στην Ευρώπη έχοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα, έτσι θα είναι αναγκαίο να έχει ποδοσφαιριστές που να μπορούν να αγωνίζονται όχι 90 λεπτά αλλά 180!

Σύμφωνα λοιπόν με διάφορες πηγές, από την ομάδα αναμένεται να αποχωρήσουν οι Καφού, Νίλσον, Σίλας και Ενρίκε. Ο Νίλσον αποχωρεί λόγο του ότι βρέθηκε κάτι καλύτερο στην θέση του, ο Καφού περισσότερο λόγο ηλικίας, όπως το ίδιο και ο Εντρίκε που λόγο των πολλών τραυματισμών δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Η περίπτωση του Σίλας είναι κάπως διαφορετική, αν αποχωρήσει θα είναι καθαρά για λόγους ηλικίας και όχι λόγο της προσφοράς του στην ομάδα, αφού φέτος ήταν εξαιρετικός.

Όπως φαίνεται και όπως τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, η ενίσχυση θα είναι ανάλογη με τις θέσεις που αποχωρούν. Προκείπτει λοιπόν ότι θα έρθουν στην ομάδα τουλάχιστον ένας επιθετικός, ένας κεντρώος και ένα αριστερός μπακ. Στην ομάδα μας αναμένεται να ενταχθεί ο Μαϊκόν Αραούχο, ενώ ακούγεται έντονα και η περίπτωση του Αγκολέζου επιθετικού Μανούτσο Γκονζάλες. 

Πάντως δεν αποκλείετε να αποχωρήσει και άλλος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *