Έδειξε τσαγανό και πήρε την πρόκριση
Με απόλυτη συγκέντρωση και υπομονή στο παιχνίδι της, η ΑΕΛ εξουδετέρωσε, ακόμη μια φορά στη φετινή χρονιά το Αποέλ και πήρε την πρόκριση για τους 8 του κυπέλου.
Αν εξαιρέσει κανείς τα πρώτα 15 περίπου λεπτά του αγώνα, η ομάδα μας δεν κινδύνεψε καθόλου και με σχετική ευκολία πήρε την πολυπόθητη πρόκριση. Έδειξε χαρακτήρα και γι αυτό κατάφερε στο τέλος να ευχαριστήσει με τον καλύτερο τρόπο τον κόσμο της στην ανατολική κερκίδα, που μετέτρεψε την Πέμπτη σε μέρα αργίας.
Για τον κόσμο τι μπορούμε να πούμε και να γράψουμε… Απλά απολαυστικός. Με τις ιαχές τους έσπρωξαν για ακόμη μια φορά φέτος την αγαπημένη τους ομάδα προς τη νίκη, (που στην προκειμένη περίπτωση ήταν το ισόπαλο αποτέλεσμα) και τη πρόκριση στο θεσμό του κυπέλου. Η τρέλα και η περηφάνια διάχυτη στα πρόσωπα τους, βλέποντας φέτος την ΑΕΛ να μας χαρίζει στιγμές που δεν θα περίμενε ούτε και ο ποιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας.
Τώρα που ξεπεράσαμε και αυτό το εμπόδιο βλέπουμε τον επόμενο και πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας μας με την Αναγέννηση στο Παραλίμνι. Πρέπει να βάλουμε όλοι καλά στο μυαλό μας πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου δύσκολα και κρίσιμα. Με σοβαρότητα λοιπόν πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτό το παιχνίδι για να καταφέρουμε να προσθέσουμε ακόμη ένα τρίποντο και να παραμείνουμε ακόμη μια εβδομάδα στη κορυφή της βαθμολογίας. Όλοι στο Παραλίμνι λοιπόν για ακόμη ένα τρελό κίτρινο πάρτι κορυφής!
