Στους ‘8’ ρίχνοντας τ’ ”αστέρια” έξω

Συγκεντρωμένη να γνωρίζοντας τι θέλει και να κλείνει όλους τους χώρους των παικτών του Αποελ η ομάδα μας πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Κύπρου.

Αν και μπήκε λίγο νωθρά η ομάδα μας με κάποια λάθη στην άμυνα,  στην συνέχεια ισορρόπησε τον αγώνα και έτριξε στα δόντια σ’ αυτούς που την ήθελαν έξω από το Κύπελλο, που δεν ήταν μόνο το Αποέλ.

Σε μεγάλα χρονικά διαστήματα η ΑΕΛ μας έλεγχε το παιχνίδι και δεν έχασε το πάθος και την δύναμη της σε κανένα λεπτό του αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές μας με ενορχηστρωτή τον Πάμπο Χριστοδούλου έδωσαν πολλές μάχες σε όλους τους χώρους του γηπέδου για να πάρει η ομάδα την πρόκριση και τα συγχαρητήρια μας είναι δεδομένα.

Για τον διαιτητή τι να γράψουμε ο ”’άνθρωπος” τα είχε χαμένα και έδειξε τις σκοπιμότητες του οι οποίες δεν επιτεύχθηκαν αφού οι ποδοσφαιριστές μας με ψυχή εκατομμυρίων λεόντων νίκησαν ότι μπήκε εμπόδιο στο δρόμο τους και κράτησαν τόσο το μηδέν παθητικό όσο και την πρόκριση στους 8.

Αποκορύφωμα της γελοιότητας σήμερα ήταν η φάση με τον Ντέντε όπου ενώ ο διαιτητής τον έβλεπε ότι ήταν εκτός γηπέδου για 2-3 λεπτά δεν του έδινε την άδεια να μπει στο γήπεδο και να συνεχίσει κανονικά τον αγώνα.  Αυτά μόνον στην ΑΕΛ συμβαίνουν.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι: Νικολάου,Εντμάρ,  Βουό, Τζούνιορ, Nτέντε, Μπεμπέ

Τα λιοντάρια που αγωνίστηκαν ήταν: Ντεγκρά, Ουόν, Τζούνιορ, Καρλίτος, Αϊρόσα, Νικολάου, Ντεντέ, Μπεμπέ, Μοντέϊρο, Εντμάρ, Βουό

Πρώτη αλλαγή πέρασε ο Καφού στην θέση του Μοντέιρο στο 67′, 6 λεπτά αργότερα ο Σίλας αντικατέστησε τον Μπέμπε και στο 86′ ο Ντίξον πέρασε μέσα και έξω βγήκε ο Βουό.

Το πανέμορφο γκολ που πέτυχε ο Βουό στον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ ήταν αυτό που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα μας και σίγουρα την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Βαθμολογία για τον κάθε ποδοσφαιριστη, από τον αναλυτή, καθώς και οι φάσεις του αγώνα εκτενώς, έρχονται σε λίγο από το www.lions-radio.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *