Βλέπει ΚΙΤΡΙΝΗ κορυφή…

Μετά και τα αποτελέσματα του Σαββάτου ο δρόμος για την κορυφή της βαθμολογίας άνοιξε διάπλατα για την ΑΕΛ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας καλούνται να κάνουν τα αυτονόητα στα επόμενα δύο παιχνίδια ούτως ώστε η διακοπή των Χριστουγέννων να βρει την ομάδα μας μόνη στην κορυφή.

Η μεγάλη νίκη επί του συμπολίτη, σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών από την Ομόνοια έφερε την ομάδα μας μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Το άλλο σαββατοκύριακο και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο στάδιο ενώ στο στάδιο της πρωτεύουσας θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι μεταξύ του Αποέλ και της Ομόνοιας.

Με συνδυασμό αποτελεσμάτων η ομάδα μας μπορεί να πάρει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα και να δει με καλύτερο μάτι την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *