Δημοσιογραφική διάσκεψη για AELVISA

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποίησε η διοίκηση της εταιρίας της ομάδας μας με σκοπό να παρουσιαστεί η κίτρινη AELVISA. Παρόντες στην δημοσιογραφική και δύο επροσώποι της Τράπεζας Κύπρου.
Αρχίζοντας ο πρόεδρος είπε πως περιμένει από τον κόσμο να αγκαλιάσει και να στηρίξει την AELVISA ενώ σε ερώτηση που του τέθηκε για το τι μελλοντικά σχέδια έχει η διοίκηση του, ανέφερε πως το επόμενο βήμα είναι ένας από τους χώρους του κλειστού «Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού – Νίκος Σολομωνίδης» να μετατραπεί σε συνεδριακό κέντρο με εμβαδό 900 τ.μ.
Κλείνοντας μίλησε για το γεύμα που προσκάλεσε τον Πρόεδρο της Ανόρθωσης και είπε χαρακτηριστικά ” Πρέπει όλοι να κατανοήσουν πως τα γήπεδα δεν πρέπει να γίνονται πεδίο μάχης αλλά το ποδόσφαιρο να ενώνει τον κόσμο”
Υπενθυμίζουμε τα οφέλη της AELVISA αγαπημένοι αναγνώστες του lions-radio.com
Τα οφέλη/ προνόμια, μεταξύ άλλων, που θα έχουν οι φίλοι της ΑΕΛ που θα αποκτήσουν τις κάρτες Ael Visa & Ael Visa Prepaid είναι:
**15% έκπτωση στην boutique της ΑΕΛ.
** Το σχέδιο Ael Discounts, το οποίο προσφέρει αποκλειστικά σε εσάς τους κατόχους της κάρτας Ael Visa και Ael Visa Prepaid, εκπτώσεις σε συγκεκριμένα εστιατόρια, καταστήματα και ξενοδοχεία.
** Εκπτώσεις κάθε μήνα μέσω του σχεδίου ΕΚΠΤΩΜΕΤΡΟ της Τράπεζας Κύπρου.
** Συμμετοχή στα σχέδια κληρώσεων της Τράπεζας.
** Ευρέως αποδεκτή στην Κύπρο και στο εξωτερικό
** 24ωρη εξυπηρέτηση μέσω ΑΤΜ
**Χρήση στο Internet
**Δωρεάν κάρτα μέλους Αθηνόραμα Club η οποία εξασφαλίζει εκπτώσεις σε εστιατόρια, καταστήματα, θέατρα, κ.α. στην Αθήνα
Απόκτησε και εσύ μια από τις δυο κάρτες της ομάδας μας και απόλαυσε μοναδικές προσφορές και προνόμια.
Τα βασικά χαρακτηριστικά των δυο καρτών είναι:
AEL VISA PREPΑID: Κάρτα χωρίς πιστωτικό όριο. Οι κάτοχοι της κάρτας αυτής την φορτίζουν με το ποσό που επιθυμούν και μόνο το ποσό αυτό χρησιμοποιούν. Η συνδρομή της είναι €10 και η απόκτησή είναι πολύ απλή και απευθύνεται τόσο σε πελάτες όσο και σε μη πελάτες της Τράπεζας Κύπρου.
AEL VISA: Κάρτα με πιστωτικό όριο. Οι κάτοχοι της κάρτας αυτής αιτούνται το όριο που επιθυμούν και το οποίο θα πρέπει να εγκριθεί από την Τράπεζα. Η συνδρομή της είναι €25.
