Με πολλές απουσίες(Απο την επισημη)
Με πολλές απουσίες άρχισε η προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο στις 18.00 με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές μας γυμνάστηκαν στο γυμναστήριο και το απόγευμα στο βοηθητικό μας γήπεδο στο Τσίρειο. Οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή Διονύση Διονυσίου και του γυμναστή Σωτήρη Χαραλάμπους.
Από τη προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Ντεντέ, Αιρόσα, Χίντι, Νικολάου, Πάρπας και Περικλέους, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπεμπέ, Εντμάρ και Καρλίτος. Ο Μπεμπέ θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα καθόλη τη διάρκεια της βδομάδας.
Ο Εντμάρ αφαίρεσε τον φρονιμίτη του και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα ενώ ο Καρλίτος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Άρη και προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Η αυριανή προπόνηση θα αρχίσει στις 17.00 και θα είναι κλειστή.
