Yποσχέσεις ότι μπορεί να ανέβει..άφησε η ομάδα

Yποσχέσεις ότι μπορεί να ανέβει πολύ περισσότερο ακόμη, άφησε με την καλή της παρουσία η ομάδα μας στην πρεμιερα.Ο Παμπος έχει τώρα δύο βδομάδες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος να βελτιώσει τα λάθη που είδε, ειδικά στην μεσαία γραμμή. Η ομάδα έδειξε παντός πως   έχει αφομοιώσει καλά τα συστήματα που δουλεύονταν στην προετοιμασία. Και το 4-4-2 άλλα και το 4-3-3 που εφαρμόστηκε για ένα μισάωρο περίπου και δούλεψε καταπληκτικά. Στο επόμενο παιχνίδι ο Παμπος θα μπορεί να υπολογίζει και στον Νίλσον Αντόνιο και δεν αποκλείεται να δούμε και τον Ονουατσι στην αποστολή.

Στο μεταξύ όπως έχουμε πληροφορηθεί η ομάδα μας θα δώσει φιλικό παιχνίδι την Τεταρτη(31/8) στο Κοινοτικό γήπεδο της Παρεκκλήσιας με την Ε.Ν Παρεκκλήσιας.

Όσο άφορα τα διάρκειας ο αριθμός είναι ακόμα σε χαμηλά επίπεδα (1700) αναμένεται όμως να αυξηθεί ο αριθμός αφού πλησιάζει και το πρώτο εντός  έδρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *