Πρωταθλήτρια και άνοδος

Πρωταθλήτρια Β’ κατηγορίας στέφθηκε σήμερα η αντρική ομάδα καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ. Η ομάδα μας ταυτόχρονα πήρε τη άνοδο της στην Α΄ κατηγορία καλαθόσφαιρας.

Η ομάδα μας δεν άρχισε καλά  και στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε να χάνει με 17-13. Από εκεί και πέρα η ομάδα ανέβηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μείωσε στον πόντο και τέλειωσε με 26-25 υπέρ του Αχιλλέα.

Η ψυχή του λέοντα μίλησε στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο όπου και εκεί έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 56-61.

Με την κατάκτηση αυτή η ομάδα μας κατέκτησε το νταμπλ Β’ κατηγορίας. Είναι ένα σημαντικό γεγονός, μετά και την επαναλειτουργία του ιστορικού τμήματος την ανδρικής καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-13, 26-25, 36-43, 56-61

ΑΕΛ (Π. Αντωνίου)

Μάρκου, Λουκά 10, Πιερίδης 11, Μονιάτης 8, Καμπούρης, Παπαϊωάννου, Μαυρομμάτης 8, Δανιήλ, Περεντός 16, Λεωνίδα 8 (1), Καρασαμάνης.

basket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *