Το μήνυμα της Κάλιας μετά το TRΕBLE (φώτο)

Μήνυμα άφησε η Κάλια Παπαδοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ευχαριστώντας όλους όσους συνέτειναν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Treble.  

Διαβάστε αναλυτικά:

Η ιστορία συνεχίζεται…..

14 πρωταθλήματα..13 κύπελλα..8 ασπίδες!Φετινη χρόνια 24 παιχνίδια αηττητες!Κ όταν η πορεία μιας ομάδας διαγράφεται με πράξεις τα λόγια είναι περιττά!Απλα σεβασμός αναγνώριση στη γυναικεία μπασκετική ΑΕΛ!
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τις πρωταγωνίστριες της ομάδας μου Χριστιανα,Λουκια,Πέτρα,Μονικα1,Μονικα2,Μαρίνα,Ελένη,Ραφαελλα,Μαυρουδη,Έλενα Γ,Μαρία,Έλενα όχι μόνο για τη κατάκτηση του trible αλλά κ για τις θυσίες,τις ώρες αφοσίωσης κ τη δουλειά που έβαλαν στο γήπεδο.Σιγουρα η συνεργασία τους με ένα άνθρωπο τόσο απαιτητικό όσο εγώ δεν ήταν εύκολη,τις πίεσα,τις φώναξα όμως τις πίστευα!Κ με δικαίωσαν γι αυτό σας ευχαριστώ για ότι ζήσαμε!  Ο πρωταθλητισμός θέλει υπέρβαση,εσωτερική δύναμη αγάπη για το άθλημα κ εμπιστοσύνη σε συμπαίκτριες κ προπονητή.

Ευχαριστώ τη φίλη πάνω από όλα συνεργάτιδα-βοηθός προπονητή Αντωνία Μακρη για το χρόνο που μας αφιέρωσε κ στήριξε την ομάδα μέχρι το τέλος με μοναδικό της όφελος την αγάπη της για το άθλημα. Δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο για φέτος.

Η προπονητική ομάδα απαρτιζόταν από τον στατιστικολόγο μας Μάριο Μονιατη(αρχηγό της εφηβικής ομάδας) που πολλές φορές έκανε τον δέκατο παίχτη στην προπόνηση κ ανέβαζε το επίπεδο,το φυσιοθεραπευτή Πολύ Αχιλλέως που ήταν πάντα δίπλα στα κορίτσια σε ότι χρειαζόταν κ τον ακούραστο ‘εργάτη ‘Λεωνιδα Γιαννακου.  Σας ευχαριστώ σημαντική η βοήθεια σας.

Ευχαριστώ τον Αντώνη Τομάζο που βοήθησε οργανωτικά την ομάδα έχοντας ποιότητα ως άνθρωπος κ επαγγελματίας..Νέος με όρεξη κ δημιουργία.

Σημαντικό κεφάλαιο αυτής της επιτυχίας ανήκει στον πρόεδρο κ φίλο Κώστα Χριστοδούλου…Η αγάπη-εμπιστοσύνη κ αφοσίωση του σε μας οδήγησε στη φετινή πορεία!Προσωπικα σε ευχαριστώ.

Ευχαριστώ τους γονείς μου,τον αδελφό μ τους φίλους μου που με στηρίζουν κ ακολουθούν τόσα χρόνια.
Για το τέλος άφησα τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΛ…Σας ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα μας όλη τη χρόνια.  
Η ατμόσφαιρα που δημιουργείτε σε οποίο γήπεδο κ αν πάτε μοναδική. Ευχομαι πάντα σε αθλητοπρεπη πλαίσια να μείνετε κ να στηρίζετε την ομάδα.

kaliapapadopoulou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *