Σκεφτείτε με το νέο τι έχει να γίνει…

Πριν από λίγες μέρες ένας ΑΕΛίστας είχε δικαστήριο στο οποίο έπρεπε να παρευρεθεί αφού θα δικαζόταν για 4 κατηγορίες.  Το τεράστιο έγκλημα του ήταν σε φωτογραφία που κατείχε η αστυνομία με το πρόσωπο του.  

Όχι δεν κτύπησε κανένα ούτε έριξε κάτι σε κάποιον.  Η φωτογραφία της αστυνομίας τον έδειχνε να ανάβει πυρσό!!!

Τελικά δικάστηκε για τρεις κατηγορίες και τιμωρήθηκε με 2 χρόνια φυλάκισης με αναστολή και 750 ευρώ πρόστιμο για το άναμμα ενός πυρσού έξω από το γήπεδο Γ.Σ.Π, συγκεκριμένα κάτω από τη γέφυρα.

Το παιδί αλαφιασμένο από την απόφαση δεν ήξερε τι να πει.  Αυτό όμως που του είπε ο δικηγόρος δεν ξέρουμε αν ήταν ανακουφιστικό ή όχι … ” ήσουν τυχερός γιατί εδικάστηκες με τον παλιό τον νόμο’‘ και λέμε εμείς τώρα σκεφτείτε με το νέο τρομονόμο τι έχει να γίνει.

Θα γίνει άραγε ποτέ δίκη στο τσόγλανο με τη στολή που έριξε κάτω από τη γέφυρα δακρυγόνο καθώς περνούσαν γυναικόπαιδα και εντελώς ΑΝΑΙΤΙΑ (όσοι ήταν εκεί το ξέρουν καλά), όταν τελείωσε ο αγώνας με το Αποέλ στο ΓΣΠ, με αποτέλεσμα να πέφτει κόσμος σε τρύπες και χαντάκια;

Θα γίνει δίκη άραγε στον πανηλίθιο που έφτιαξε το σχέδιο και έφερε τους οπαδούς του Αποέλ να περάσουν από τα αυτοκίνητα μας για να τα σπάσουν, θα δικαστεί ποτέ ο πανηλίθιος που άφησε εκτεθειμένες οικογένειες στον κυκλικό κόμβο όπου κακομαθημένα Λευκωσιάτικα έσπαζαν τα αυτοκίνητα τους νιώθοντας μάγκες ενώ μέσα ήταν κλεισμένα παιδάκια ή οικογένειες (θυμάστε τις τότε μαρτυρίες).

————————————————————————————————————————-

Παρεμπιπτόντως παλαιότερα όταν ανάβαμε βεγγαλικά ή πυρσούς οι ίδιοι οι δημοσιοκάφροι μιλούσαν για ”φωτισμό του γηπέδου” και για ”ζέσταμα της ατμόσφαιρας” τώρα με τους νέους νόμους όταν ανάψει πυρσός αμέσως αναφέρονται σε αλήτες και παλιόπαιδα.

Ένα παράδειγμα του τι εννοούμε:

https://www.youtube.com/watch?v=WYegEGKKQnY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *