Ήταν καλή η ΑΕΛ μας…αλλά είχαν Φαμπιάνο

Την ήττα με 0-2 δέχθηκε η ομάδα μας εντός έδρας από την Ομόνοια στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής.  Τα γκολ πέτυχαν οι Γιόβετιτς (19′) και Μαέ (86′).

Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας είχε μια καλή εμφάνιση και αδικείται από το σκορ.  Αν ήταν πιο τυχερή και χωρίς τον Φαμπιάνο σε τρελά κεφαλιά ίσως να έφευγε με το τρίποντο.  Στα θετικά τα πολλά και καλά τελειώματα φάσεων αλλά και η καλή κυκλοφορία της μπάλας.  Έδειξε κατά διαστήματα να έχει απαιτήσεις από το παιχνίδι αν και όπως ήρθαν τα πράγματα δεν υπήρξε αίσιο αποτέλεσμα. Είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο Β’ μέρος, χωρίς ωστόσο να μετατρέψει την υπεροχή της σε κάτι ουσιαστικό.

Το πρώτο γκολ ήταν κάπως εύκολο, αφού μετά από εκτέλεση φάουλ ο Γιόβετιτς έμεινε μόνος ανενόχλητος πλασάροντας εύστοχα τον Οτσόα.

Στο 36′ ο Κονσεινσάο έκανε ωραία κίνηση και σουτ εντός περιοχής, όμως ήταν σε ετοιμότητα ο Φαμπιάνο και μάζεψε.  Αλλά στο 45′ χάθηκε τεράστια ευκαιρία με τον Κονσεινσάο να κάνει τη σέντρα και τον Σαβό να πιάνει την κεφαλιά όμως ο Φαμπιάνο εκτινάχθηκε κάνοντας εντυπωσιακή απόκρουση στέλλοντας την μπάλα σε κόρνερ. Ενώ τρία λεπτά αργότερα, πάλι είπε όχι σε σουτ του Νατέλ.

Στο 71′ ο Σινγκ δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε ενώ αμέσως μετά ο Σαβό πλάσαρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Κουλιμπαλί έπεσε με αυτοθυσία και ανέκοψε.

Στο 74′ ο Φαμπιάνο απόκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπογκταν.

Αρχική ενδεκάδα: Οτσόα, Νταβόρ (72’Ζράντι), Σινγκ (89′ Παρούτης), Στεφάνοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπογκντάν (89′ Παπαφώτης), Κλάβσιτς (89′ Μακρής), Κονσεισάο, Κέλερ, Νατέλ (79′ Φορεστιέρι), Σάβο.

Κάρτες: Σινγκ (3η), Στεφάνοβιτς (3η)/Παναγιώτου

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
VAR: Srdjan Jovanovic
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *