Ανακοίνωση ΑΕΛ Φούτσαλ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3/3/2025
Περήφανε Κίτρινε Λαέ,
Την Πέμπτη 6 του Μάρτη ξεκινούν οι αγώνες για την τελική φάση του Πρωταθλήματος Φούτσαλ με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδεικνύεται αυτή που θα μετρήσει πρώτη τρεις νίκες. Η σειρά των τελικών ξεκινά από τη Λεμεσό αφού η ομάδα μας τερμάτισε αήττητη στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Η σειρά των τελικών αναμένεται να είναι πάρα πολύ δύσκολη και η παρουσία του κόσμου μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Φέτος είναι διαφορετικά, φέτος αγωνιζόμαστε στη φυσική μας έδρα, στο Νίκος Σολομωνίδης, εδώ οπού στο παρελθόν μεγαθήρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ γονάτισαν και υποκλίθηκαν στον τεράστιο λαό της ομάδας μας. Ζωντανεύουμε το κλουβί όπως παλιά και βοηθούμε τους φουτσαλιστές μας στην πρώτη νίκη, πάντα σε αθλητοπρεπή πλαίσια αγνοώντας την κάθε πιθανή πρόκληση.
Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε και σε κάποια δυσάρεστα γεγονότα που έλαβαν μέρος τις τελευταίες μέρες από τους αντιπάλους που είχαν σκοπό να μειώσουν το κύρος του σωματείου μας αλλά και να πυροδοτήσουν το κλίμα ενόψει των τελικών. Η ενενήντα πεντάχρονη μας ιστορία στον αθλητισμό και στην κοινωνία δεν μπορεί να αμαυρωθεί από κανένα βίντεο και κανένα παράγοντα. Επίσης καλούμε τους συγκεκριμένους που προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα να σταματήσουν να παίζουν με τα κάρβουνα σε ένα άθλημα που έφθασε στο τέλος του.
Την Πέμπτη δίνουμε όλοι το παρόν μας στο κλουβί για την πρώτη μάχη.
ΑΕΛ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΔΣ ΑΕΛ Futsal
